Castiga cadoul perfect de Craciun! cu 3e.ro

BUCURESTI - 29 noiembrie 2011

Comunicat tip General in Afaceri, Monden / Lifestyle, Retail, Internet

3e.ro anunta lansarea concursului "Castiga cadoul perfect de Craciun!". Castigatorul concursului primeste un voucher de 1500 Euro pentru a-si alege produse IT&C preferate.

Castiga cadoul perfect de Craciun! cu 3e.ro

Concursul "Castiga cadoul perfect de Craciun!" ofera participantilor sansa de a castiga produse IT&C pentru uz personal si pentru a face celor dragi o surpriza deosebita cu ocazia sarbatorilor de iarna 2011.

Regulamentul concursului "Castiga cadoul perfect de Craciun!"

Participantii trebuie sa intre pe pagina de concurs si sa urmeze pasii acestuia. In primul pas se construieste puzzle-ul online.

Apoi, participantii la concurs trebuie sa scrie o mica povestire referitoare la o seara de Craciun ideala si sa spuna ce cadouri isi doresc din partea site-urilor descoperite in puzzle. Ultimul pas este sa dea Like paginii de Facebook.

Castigatorul concursului va fi persoana care va construi puzzle-ul online, va crea cea mai interesanta povestioara referitoare la seara ideala de Craciun, va scrie cui ar oferi fiecare cadou de sub brad si va da like paginii de Facebook. Povestile trebui sa fie insotite de datele de contact ale participantilor: email, telefon, nume si preunume. Participantii trebuie sa citeasca si sa respecte regulamentul concursului. Regulamentul concursului este disponibil in mod gratuit la adresa www.acasa.ro/concurs-craciun.

Castigatorul va fi desemnat pe 10 ianuarie 2012 de catre echipa site-ului www.acasa.ro. Concursul "Castiga cadoul perfect de Craciun!" se desfasoara in perioada 24 noiembrie 2011 - 09 ianuarie 2012.Premiul concursului este oferit de catre S.C. Atu IT S.R.L. si consta intr-un voucher in valoare de 1500 euro. Cu acest voucher, castigatorul isi va alege produse de la adresa: 3e.ro/voucher. Produsele pot fi achizitionate cu acest voucher in limita stocului disponibil si constau in aparate foto, notebook-uri, laptopuri. Castigatorul are dreptul sa-si aleaga produsele preferate in limita voucherului castigat prin concurs.

Partenerul principal al concursului este www.3e.ro. Parteneri secundari: www.nailshop.ro, www.hainedama.ro, www.carrefour.ro, www.parfumuriautentice.ro, www.love-plus.ro, www.utilul.ro, www.organicbaby.ro, www.dinoland.ro, www.elefant.ro, www.nemira.ro, www.originals.ro, www.silverzone.ro, www.zorilestore.ro, www.promotionalepestoc.ro, www.3e.ro, www.parfumexpress.ro, www.perdele-online.ro, www.dmail.ro, www.fashionhouse.ro, www.body-art.ro, www.admiralmarkets.ro, www.women-world.ro. Concursul este sustinut de acasa.ro.

Despre 3e.ro

3e.ro este un magazin online de produse electronice si electrocasnice pe gustul intregii familii. Magazinul pune la dispozitia clientilor sai camere foto si video, echipamente solare, sisteme PC, componente PC, periferice PC, echipamente de birou, sisteme de supraveghere, produse de telefonie, produse audio si video, componente software, accesorii, electrocasnice pentru bucatarie, uz casnic si confort, jucarii pentru copii. Adresa magazinului este: Intrarea Gheorghe Simionescu Nr. 9, 014155 Bucuresti, Romania.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/acasa-media/castiga-cadoul-perfect-de-craciun