Castiga o asigurare pentru casa sau pentru masina, de la Generali

BUCURESTI - 29 martie 2016

Comunicat tip General in Administratie Publica, Auto, Banci / Asigurari, Industrie, Imobiliare

Oricine se bucura de lucrurile care i se ofera in dar, caci ce poate fi mai frumos decat sa primesti ceva gratis? Ai acum ocazia sa castigi o asigurare pentru casa ori pentru masina ta de la Generali. Intri in concurs si norocul ti-ar putea surade!

Castiga o asigurare pentru casa sau pentru masina, de la Generali

Generali si Acasa.ro organizeaza concursul "Fii in siguranta cu Generali!" Premiile competitiei sunt cat se poate de atractive. Este vorba despre o asigurare de tip Casco Perfecto si o asigurare de locuinte Completa Plus.

Competitia gazduita de site-ul www.acasa.ro se desfasoara in perioada 28 martie 2016 - 31 mai 2016, in ea putand intra toti vizitatorii sectiunii de concurs care au implinit varsta de 18 pana la data inceperii concursului si care au domiciliul in Romania, cu exceptia angajatilor S.C. Acasa Media S.R.L., a sotilor si rudelor pana la gradul IV, precum si cu exceptia angajatilor firmelor partenere in organizarea acestui concurs. O conditie esentiala este sa fie de acord cu regulamentul concursului.

Utilizatorii trebuie sa posteze o poveste/experienta legata de casa sau de masina lor. Practic, trebuie sa scrie un text scurt care sa aiba in centru unul dintre cele doua bunuri. Apoi, trebuie sa ofere date valide de contact, cum ar fi e-mail, numar de telefon si nume/prenume.

Ulterior, pe data de 1 iunie 2016, va fi ales castigatorul in mod aleatoriu. Premiile oferite constau intr-o asigurare de tip Casco Perfecto sau intr-o asigurare de locuinte Completa Plus. Castigatorul trebuie sa raspunda in cel mult 4 zile calendaristice de la data primirii e-mail-ului care contine instiintarea de castigare a concursului.

Castigatorul isi va revendica premiul in 15 zile calendaristice de la confirmarea primirii e-mailului, altfel pierde orice drept asupra premiului castigat. Trebuie sa stii insa ca nu este posibila inlocuirea premiului oferit cu alte beneficii.

Ce este Casco Perfecto

Pentru ca masina este importanta pentru tine, Generali a creat asigurarea Casco Perfecto. Aceasta te despagubeste si in cazul in care autoturismul a fost condus de o alta persoana. Sunt acoperite si daune produse in afara drumurilor publice, dar si in afara Romaniei. In plus, pe perioada in care masina ta se afla in service, tu primesti o masina de care sa te folosesti, astfel incat sa nu resimti prea mult lipsa autoturismului propriu.

Ce este Completa Plus

Polita Completa Plus este mai mult decat o asigurare obisnuita. Este o asigurare completa a locuintei, care acopera o gama extrem de mare de daune materiale care se pot produce. E vorba atat de daune cauzate bunurilor in urma unor evenimentelor neprevazute, cat si a evenimentelor naturale, dar include si raspunderea civila a familiei si o serie de alte riscuri aditionale.

Completa Plus include, printre riscurile asigurate, si despagubiri pentru anularea plecarii in calatorie din cauza unuia dintre evenimentele cuprinse in polita. Mai mult, polita poate fi particularizata in functie de tipul de locuinta pe care il detii: vila sau apartament. Si un lucru extrem de benefic ce merita luat in calcul: tu esti cel care decide cat valoreaza casa ta.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/acasa-media/castiga-o-asigurare-pentru-casa-sau-pentru-masina-de-la-generali