Câteva lucruri pe care nu le știai despre pizza

BUCURESTI - 14 iulie 2021

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, HoReCa

Pizza este un fel de mâncare adorat de toată lumea, fiind foarte popular și îndrăgit pe măsură. Astfel, nu puține sunt persoanele care ar prefera acest fel de mâncare nu numai seara, ci și la micul dejun sau chiar la prânz.

Pizza Bragadiru

Pizza Bragadiru

Pentru iubitorii de pizza am decis să facem acest articol în colaborare cu Pikandy, de la care poți comanda pizza Bragadiru la prețuri excelente și cu livrare rapidă. Mai exact, în rândurile următoare îți vom prezenta câteva lucruri amuzante pe care probabil că nu le știai despre pizza. Iată care sunt acestea:

Există un muzeu dedicat acestui fel de mâncare

Muzeele pot fi dedicate multor domenii, însă cu siguranță nu te-ai fi gândit că ar putea exista un muzeu dedicat acestui fel de mâncare cunoscut cu numele de pizza. Ei bine, există și poate fi vizitat în Philadelphia. 

Ce vei putea vizita aici? Ei bine, vei găsi o colecție memorabilă de tipuri de pizza din întreaga lume. Astfel, Guiness a decis ca în 2011 să certifice această colecție ca fiind „cea mai mare colecție de articole legate de pizza din lume”.

Americanii sunt, probabil, cei mai mari iubitori de pizza

Chiar dacă nu au inventat-o ei și totodată nu sunt neapărat cei mai mari specialiști în ceea ce privește gătitul acestui fel de mâncare, americanii s-au dovedit a fi de-a lungul timpului cei mai mari iubitori de pizza. Iar ca argument al acestei afirmații trebuie să spunem faptul că un american consumă în medie 46 de felii de pizza pe an, ceea ce echivalează cu 6 pizza întregi.

Poate că nu pare surprinzător, însă nu este o cifră deloc mică, mai ales dacă ne raportăm la consumul mediu de pizza al populațiilor din alte țări.

Unul dintre primele lucruri comandate de pe internet a fost o pizza

Te întrebi care au fost primele lucruri comandate în mediul online? Ei bine, nu ar trebui să te mire faptul că printre acestea a fost o pizza!

Mai exact, a fost o pizza pepperoni cu ciuperci și extra brânză. A fost una dintre primele achiziții online și a avut loc în anul 1994. Iar astăzi comenzile de pizza online sunt nenumărate și au loc, cel mai probabil, în fiecare secundă în întreaga lume.

Dacă și ție ți s-a făcut poftă de o pizza și vrei să o comanzi online în Bragadiru, atunci ar trebui să ai în vedere oferta de pe Pikandy.ro.

Există o mulțime de cărți despre pizza

Ți-ar plăcea să descoperi mai multe lucruri despre pizza și preferi să faci asta citind o carte? Cu siguranță ai de unde alege! Există o mulțime de cărți despre pizza ce pot fi comandate din mediul online. De exemplu, pe Amazon vei găsi peste 26.000 de cărți despre Pizza, iar cifrele sunt într-o continuă creștere, ceea ce înseamnă că oamenilor le place să citească pe acest subiect. 

Acestea au fost așadar cele câteva lucruri despre pizza pe care sperăm că le-ai găsit și tu ca fiind cât mai interesante pentru tine. 

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/acasa-media/cateva-lucruri-pe-care-nu-le-stiai-despre-pizza