Cauţi baloane cu heliu? Ce are New York-ul are acum şi Bucureştiul!

BUCURESTI - 9 noiembrie 2020

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Media / Publicitate, Social

Apreciem eforturile celor apropiaţi atunci când, de ziua ta, îţi umplu camera cu zeci de baloane cu heliu. Îţi adaugǎ şi douǎ baloane cifre ca sǎ nu uiţi cumva cam pe unde te afli. Ce mai, îţi plac surprizele.

Superbaloane

Superbaloane

Aniversările celor dragi fie ei copii sau adulţi sunt printre puţinele clipe cu adevărat memorabile din viaţa ta. O aniversare merită toate eforturile tale pentru că surâsul sărbătoritului nu poate fi egalat de nimic în această lume.

Dacă fericirea poate fi cumpărată cu bani? Nu credem asta, însă banii ajută şi pot ridica considerabil calitatea vieţii. Ce faci cu banii însă, depinde numai de tine. Poţi cumpăra produse la nesfărşit pentru că aşa zisele dorinţe nu au limită. Să creezi însă o stare benefică tuturor, să creezi bucurie care să dureze toată viaţă, asta nu e la îndemâna orişicui. Ai nevoie de inteligenţă şi umor ca să faci surprize plăcute celorlalţi dragi.

De exemplu, dacă vrei să fii cu adevărat apreciat de apropiaţii tăi, ai grijă de toate aniversările, nu te limita la zilele de naştere.

Un an de cuplu? Celebrează!

Noul-născut a împlinit 3 zile? Celebrează!

Eşti în viaţă şi eşti recunoscător pentru asta? Celebrează!

Te-ai mutat la casă nouă? Musai un tort şi nişte baloane cu heliu!

Ziua unui părinte? Celebrează!

Mergi în vizită! Baloane cu heliu!

Aştepţi copilul de la maternitate? Baloane cu heliu!

Botez? Baloane cu heliu!

Nuntă! Aşişiderea.

Cerere în căsătorie? O sută de baloane cu heliu!

 

Dacă eşti bărbat.

Dacă eşti vreun seducător cu ştaif, vei umple o cameră cu baloane fără un motiv anume şi îţi vei aştepta iubita relaxat. Dacă va fi impresionată? Aşa ceva nu trăiesc nici măcar 1% din femei, prin urmare fii perfect convins de rezultate.

Pentru o cerere în căsătorie cu adevărat originală, umple camera cu baloane premium şi baloanele litere mari cu heliu MARRY ME. Fii original, lumea e plină de copii nereuşite!

Eşti smart, masculin, dar şi romantic şi cu simţul umorului foarte bine dezvoltat. Reţeta asta impresionează absolut toate femeile indiferent de complexitatea minţii lor şi a criteriilor acestora de apreciere a vreunui gest romantic suprem.

Viaţa merită celebrată în fiecare zi, fără motiv. Eşti recunoscător pentru ceea ce eşti şi ce ai, iar asta poate fi de-ajuns.

 

Dacă eşti femeie.

Comandă-ţi un decor ca în New York. Acum e posibil!

Avem pe stoc cele mai noi tendinţe la nivel mondial. Dacă de exemplu trend-ul #rosegold de pe Instagram îţi spune ceva, atunci dă-ne un telefon chiar azi. Vei fi uimită de soluţiile pe care le găsim când vine vorba despre o şedintă foto de ziua ta pentru care te pregăteşti demult.

Mixăm culori care îţi creează stări de bine. Cel puţin de ziua ta trebuie să te simţi ca o divă. Nu accepta compromisuri. Viaţa trece, momentul este irepetabil. Ţi-ai promis o viaţă fără regrete.

 

Echipa Superbaloane.ro îţi stă la dispoziţie cu un program extins, zilnic de la 9 la 21.00, timp suficient să comanzi chiar şi pe ultima sută de metri.

Vei aprecia flexibilitatea personalului, imaginaţia şi soluţiile nemaivăzute care aduc un zâmbet imediat pe chipul cuiva drag.

Contact:

www.superbaloane.ro

Telefon/WhatsApp: 0723799115

#superbaloane

#baloanecuheliu