Ce afaceri poti deschide cu bani putini in 2021?

BUCURESTI - 6 mai 2021

Comunicat tip General in Finante / Contabilitate, Media / Publicitate

În momentul în care vrei să îţi deschizi propria afacere, automat te gândeşti la suma capitalului. Totuşi, e bine de ştiut că nu toate firmele de succes au început cu un capital ridicat.

Idei de afaceri

Idei de afaceri

Astfel, dacă doreşti să intrii în lumea antreprenorilor, dar nu ai idei de business-uri care să atragă şi clienţi, în acest articol îţi vom prezenta câteva idei de afaceri cu bani puţini. În acest mod nu te vei mai îngrijora de bugetul tău pentru firmă, încă din primele luni de activitate.

Cursuri online

Dacă activezi într-un domeniu care îţi place şi ai numeroase cunoştinţe despre acesta, ai putea chiar să îi înveţi pe ceilalţi tot ceea ce ştii. Astfel, îţi poţi face propriul tău syllabus şi să îţi înveţi cursanţii într-un cadru prietenos informaţiile cheie despre domeniul în care vor dori ulterior să profeseze. În funcţie de tine poţi avea cursuri împreună cu începători sau chiar cu persoane avansate. Totodată, poţi seta propriile tarife în funcţie de complexitatea cursurilor.

Marketing online

În cazul în care deţii propriul blog, ai putea să începi şi campanii de marketing. Traficul este cel mai important în mediul online, aşadar va trebui să deţii site-uri şi bloguri destul de cunoscute în lumea virtuală. Dacă te-ai decis să îţi monetizezi hobby-ul, atunci marketingul online este cea mai bună alegere. Vei putea lucra îndeaproape cu directorii de marketing pentru a realiza cele mai bune strategii pentru online, astfel încât produsele şi serviciile firmei respective să fie cât mai vizibil pentru utilizatori.

Reţine faptul că marketingul este extrem de important pentru toate firmele. Fără acest departament, firmele nu îşi pot livra corespunzător informaţiile despre activităţile pe care le desfăşoară.

Organizează petreceri

Dacă ai simţul frumosului şi ştii cum să menţii o atmosferă plăcută, atunci organizarea petrecerilor ţi se va părea un job extrem de uşor. Pentru a deschide o firmă care prestează servicii de organizare a petrecerilor nu vei avea nevoie de un capital considerabil. Poţi achiziţiona tot ceea ce îţi trebuie din en-gross. De altfel, vei putea organiza numeroase petreceri, iar tu îţi poţi crea chiar şi propriul catalog de preţuri pentru serviciile pe care le pui la dispoziţia clienţilor. Aşadar, vei putea organiza petreceri pentru: zile de naştere, petreceri pentru copii, majorate, lansări de produse, evenimente corporate, traininguri, precum şi petreceri pentru diverse alte evenimente importante care au loc de-a lungul anului.

Magazin online

Piaţa din China este extrem de ofertantă, iar multe dintre produsele care se regăsesc acolo nu se comercializează pe teritoriul României sau în UE. Aşadar, poţi achiziţiona cele mai interesante produse din Asia şi să le comercializezi ulterior în ţara noastră. De altfel, vei putea chiar adaugă adaosul comercial pe care îl doreşti, astfel încât afacerea ta să genereze profit încă din primele luni de activitate. Produsele chinezeşti au un preţ extrem de accesibil, iar acestea se găsesc de cele mai multe ori în magazine virtuale precum: Tao Bao şi AliExpress. Preţul unui singur produs poate fii chiar şi de un singur dolar.

În cazul în care nu doreşti să ai propriul site de vânzare, poţi folosi întotdeauna Amazon.