Ce avantaje ai daca aplici pentru un leasing Mercedes-Benz

BUCURESTI - 2 iulie 2019

Comunicat tip General in Auto, Afaceri

Probabil ca nu este om care sa nu isi doreasca sa aiba in garaj un autoturism Mercedes-Benz. Stim cu totii, insa, ca nu oricine isi poate permite un autoturism al constructorului german.
Si nu vorbim aici de costul de achizitie in sine, pentru ca aceasta se justifica in mod clar in produsul de calitate super-premium oferit. Potenta financiara a potentialilor cumparatori este principalul element diferentiator.

.

.

Insa, odata cu oportunitatea de a achitiona un autoturism Mercedes-Benz printr-un contract de leasing, tot mai multi pasionati ai brandului german au primit acces la acest produs de lux, pe cat de ravnit, pe atat de selectiv in ceea ce priveste clientela.

Accesul largit la un autoturism Mercedes-Benz a fost unul dintre principalele beneficii pe care serviciul de leasing l-a oferit in piata. Pe langa acest beneficiu, serviciul, in sine, ofera o serie de avantaje fata de procesul propriu-zis de achizitie prin sistemul clasic one-time payment.

In Romania sistemul de achizitie a unui autoturism Mercedes-Benz in leasing functioneaza extraordinar de bine, atat prin serviciile oferite de compania-mama, cat si prin serviciile oferite de reprezentantele autorizate Mercedes-Benz care activeaza pe piata auto.

Auto Schunn Romania este unul dintre cele mai de succes reprezentante din lista de parteneri ai companiei Mercedes-Benz in Romania, dominand piata de vanzari auto din vestul tarii, cu centre in orasele Arad, Suceava, Deva, Sibiu si Timisoara.

Serviciile de leasing Mercedes-Benz oferite de Auto Schunn ofera o serie de beneficii determinante pentru clientii care isi doresc cu adevarat sa conduca un autoturism Mercedes-Benz, facilitate care se manifesta atat in etapa de pre-semnare a contractului, cat si pe parcursul perioadei de leasing, dar si in cee ace priveste optiunile de care clientii dispun la expirarea perioadei de contractare.

Iata 3 beneficii care pot convinge pe oricine ca achizitia unui Mercedes-Benz in leasing poate fi mai avantajoasa decat achizitia efectiva a masinii:

1.Esti in pas cu ultimele tehnologii

Achizitia unui autoturism Merceded-Benz in leasing de la Auto Schunn iti ofera oportunitatea de a-ti schimba autoturismul dupa o anumita perioada. 

Asadar, daca iti place sa fii in permanenta in pas cu ultimele autoturisme lansate pe piata, leasing-ul este un pariu bun.

2. Servicii conexe incluse in contract

Achizitia unui autoturism in leasing atrage dupa sine necesitatea unor servicii conexe, de altfel inevitabile in cazul oricarui process de achizitie a unui autoturism. 

La Auto Schunn, serviciile conexe precum vama, inmatricularea sau asigurarea sunt oferite de catre companie, beneficiind, de asemenea, de oportunitatea de esalonare a platilor TVA de-a lungul perioadei de leasing, dar si de amanari a obligatiilor de plata aferente, atunci cand este cazul.

3.Flexibilitate totala la finalul contractului

Dupa expirarea perioadei contractoale convenite, ai la dispozitie trei optiuni, dintre care o poti alege pe cea care se potriveste cel mai bine cu situatia ta:

Pastrare: la finalul contractului, care subintelege achitarea ultimei rate, autovehiculul intra automat in proprietatea ta.

Vanzare: la Auto Schunn ai posibilitatea de a vinde autoturismul la finalul perioadei contractuale, iar din suma obtinuta poti acoperi ultima rata.

Returnare: inapoiezi pur si simplu autoturismul la valoarea lui reziduala, garantata contractual.

Pentru mai multe detalii despre serviciile de leasing oferite de Auto Schunn Romania, te invitam pe pagina dedicate de pe site-ul auto-schunn.ro.