Ce gândește un bebeluș?

BUCURESTI - 8 aprilie 2021

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Suspect de multă agitație în jurul meu, mulți oameni vin la mine în dormitor și mă gâdilă. Dormeam! Of! La voi vine cineva necunoscut mereu în dormitor și vă gâdilă?

Shinybaby.design

Shinybaby.design

Mami vorbește într-una cu o femeie de shinybaby.design, cică de acolo mi-au luat costumașul și trusoul botez personalizat. Ce e acela un botez, ce e acela un trusou? În fine!

   Tati se plimbă, agitat și el, poartă un costum, la gât are agățat ceva ce seamănă cu babețica mea, îi stă bine. De fapt, toată lumea e îmbrăcată elegant azi.

   Trebuie să plâng puțin, poate mă ia mami de aici și scap de atâta gâdilat. Trei, doi, unu și...

   Am deschis ochii, presupun că am adormit. Mă schimbă de hăinuțe, nu! Îmi plăcea salopeta aia, era foarte comodă și pufoasă!

   Mașină? Cine are chef de plimbare sâmbăta la 17:00? Vreau acasă să dorm, să mă joc! O jucărie nu mi-au luat și mie din cărucior.

   Dacă mă uit mai bine...sacoul meu albastru arată chiar fashion pe mine, materialul nu mă gâdilă. Măcar materialul să fie singurul care nu mă gâdilă pe aici. Am o cămașă, pantaloni scurți, botoșei cu numele meu și o băscuță în cap. Ce bine! Îmi plac băscuțele!

   Unde e mami? Cine e această femeie care mă ține în brațe? Aaa...femeia cu numele haios, Nașa o cheamă. Lângă stătea Nașul, ce bine s-au potrivit cei doi, au nume aproape la fel, oare sunt frați?

   Ce de luminițe aici și ce de culori și, și, și ce tavan înalt! Doi oameni cu barbă, unul dintre ei m-a luat în brațe, nu! Mami!? Plâng! Trei, doi, unu...

   M-au dezbrăcat de hăinuțele de la shinybaby.design, hei! Chiar îmi plăceau, le vreau înapoi! Totuși, ce e cu oala aia mare acolo? Oare vor să mă mănânce? Mami, mami!

   Mi-au făcut băiță oamenii bărboși, ce bine mă simt în prosopel! Ce-a fost asta? Oare s-a stricat baia de acasă de m-au adus aici să mă curețe?

   Vreau la mami în brațe și vreau hăinuțele de la Shiny Baby înapoi! Îmi văd toți burtica, nu îmi place asta! Vreau acasă!

   Casă dulce casă! În sfârșit pot să mănânc, să mă joc, să dorm și să nu mai văd pe nimeni, doar eu și mami!

   Stai! De ce toată lumea intră la noi în curte? Unde vă duceți? Aici locuiesc eu, mami și tati! Hei!

   Nu știu ce a fost cu ziua asta ciudată, măcar am avut haine pe placul meu și un...trusou!? Parcă așa..., în fine, a fost drăguț, numele meu era scris și pe acolo. 

   Ce să mai! Am fost vedeta zilei, ca de obicei. De fapt, cred că mai vreau hăinuțe de la shinybaby.design, cum îi spun eu lui mami?

   Mai plâng puțin, poate își dă seama! Trei, doi, unu...