Cercei de argint – cel mai bun cadou de aniversare

BUCURESTI - 28 aprilie 2021

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle, Media / Publicitate

Știm, anul acesta vrei să îi faci un cadou unic de aniversare. Vrei ceva care să o surprindă, dar nici nu vrei să riști să nu fie pe gustul ei. Avem propunerea perfectă: cerceii de argint de pe Bijuterii TV!

Cercei argint

Cercei argint

De ce sunt cerceii de argint cadoul perfect?

Cerceii de argint sunt printre cele mai importante bijuterii pe care o femeie trebuie să le aibă în colecția ei. Vor fi întotdeauna la modă, indiferent de trendurile care sunt doar temporare. Asta înseamnă că își va aminti de cadoul acesta peste ani și ani, atunci când va purta din nou cerceii pe care i-ai dăruit.

În același timp, bijuteriile de argint sunt cele mai versatile. Ele pot fi purtate atât într-un context mai puțin formal, dar și într-un cadru business. Astfel, te vei asigura că darul tău este unul folositor, pe care îl poartă frecvent.

Un alt motiv pentru care credem că cerceii de argint sunt perfecți pentru un cadou de aniversare este varietatea de culori din care poți alege. Pentru că deseori conțin pietre prețioase colorate, poți miza pe o pereche care să aibă la bază culoarea ei preferată. Sigur va îndrăgi cerceii de argint cu ametist, dacă îi plac nuanțele de roz sau mov!

Ce mesaj transmiți oferindu-i cercei de argint?

Un bărbat care oferă cadou o bijuterie partenerei sale își declară angajamentul față de aceasta, conform psihologiei din spatele cadourilor. Ce mod mai frumos de a sărbători aniversarea decât amintindu-i că o iubești și că vrei să petreci o eternitate alături de ea? Cu siguranța va întelege acest lucru!

Ce tip de cercei de argint să aleg?

Din fericire, pe Bijuterii TV există un tip de cercei de argint pentru fiecare femeie. 

Dacă știi că iubita sau soția ta este o persoană mai sportivă, care nu se îmbracă elegant prea des, atunci ai putea să alegi o pereche de cercei micuți, prinși de lobul urechii. Ea va avea un accesoriu care o va scoate în evidență, dar fără să exagereze.

Dacă, din contră, partenera ta are un stil mai elegant și poartă mereu bijuterii excentrice la evenimente, atunci poți opta pentru o pereche de cercei din argint cu pietre prețioase. Fii sigur că o vor scoate în evidență și se va simți specială! 

Cadoul de aniversare este o provocare pentru mulți dintre bărbați. Dacă anul acesta vrei să o surprinzi, să ieși din tipare și să-i arăți că o cunoști, intră pe Bijuterii TV și alege o pereche de cercei de argint care cu siguranță o va lăsa fără cuvinte!