Chicco înnoiește garderoba copiilor cu noua colecție toamnă-iarnă 2015/2016

BUCURESTI - 23 noiembrie 2015

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura, Industrie, Social, Retail

Brandul italian Chicco lansează în România colecția de haine și încălțăminte pentru toamnă-iarnă 2015/2016, venind cu numeroase propuneri, de la stilul clasic până la cel modern și creativ. Hăinuțele și încălțămintea au fost inspirate din ultimele trenduri din lumea adulților, copiii devenind astfel miniaturi colorate ale părinților. Toate piesele vestimentare poartă distincția calității și totodată a comodității pe care părinții o doresc pentru garderoba copiilor.

Chicco

Colecția de haine pentrutoamnă-iarnăChicco are ca punct de plecare voioșia bebelușilor cu vârste începând de la 0 luni, până la energia copiilor de 8 ani. Hainele sunt distractive și colorate, cu modele și design-uri grafice amuzante care adaugă un plus de veselie zilelor reci și mohorâte. Colecția se bazează pe hăinuțe stilizate cu elemente clasice care au fost îmbogățite cu detalii deosebite (cum ar fi broderiile și aplicațiile), în același timp păstrând principiile calității și siguranței Chicco: materiale alese cu grijă, din fibre naturale (bumbac, lână delicată, fleece) pentru a proteja pielea delicată a micuților. Hainutele de iarnă întrunesc toate elementele unor produse create special pentru sezonul rece. Materialele utilizate respectă tehnologia THERMORE, aceeași folosită în cazul costumelor pentru sportivi, astfel încât temperatura corpului va fi una optimă, nepermițând trecerea frigului și umezelii de bariera hăinuței, lăsând totodată pielea să respire.

În privința colecției de încălțăminte toamnă-iarnă, Chicco a inițiat încă de la începuturile sale PROIECTUL FIZIOLOGIC. Ce înseamnă? Piciorul are o funcție fundamental în dezvoltarea funcțiilor motorii ale copilului. Acesta trebuie protejat și respectat, părinții având marea responsabilitate de a folosi pentru cei mici încălțăminte confortabilă, ușoară și flexibilă, adaptată dezvoltării fiziologice a acestora. Încălțămintea pentru copii a fost concepută în concordanță cu toate caracteristicile Proiectului Fiziologic Chicco, garantându-se respectarea vârstei copilului și dezvoltarea fiziologică a piciorului său.

Astfel, Chicco a creat acoperișul special de brant, deoarece, până în jurul vârstei de 3-4 ani, talpa piciorului este plată. Pe măsură ce copilul își exersează mersul, el primește stimuli corecți care favorizează dezvoltarea structurii musculare, care, treptat, conduce către formarea boltei plantare. De aceea, este foarte important ca cel mic să fie lăsat să se deplaseze pe suprafețe neregulate, pentru ca talpa lui să lucreze în mod constant.

Tălpile Chicco sunt recunoscute prin intermediul zonei FLEX-ZONE, sistem patentat la nivel mondial de către compania Artsana, deținătoarea brandului Chicco, urmărindu-se astfel ca nivelul de flexare a piciorului să respecte dezvoltarea fiziologică a acesteia din punctul de vedere al zonei de stimulare și de respirare a degetelor picioarelor, al boltei plantare și al zonei de absorbție a impactului (zona călcâiului).

Acesta este motivul pentru care încălțămintea Chicco este echipată cu un acoperiș fiziologic de brant, care, datorită formei exclusive, încurajează talpa să lucreze în mod constant și corect, întărind și musculatura. Acest brant fiziologic este unic, extrem de flexibil și usor, facilitând mișcarea naturală a piciorului, ca și cum acesta nu ar fi încălțat.

Materiale sunt de calitate, atât la interio cât și la exterior (piele de capră), lasă pielea să respire, iar încălțămintea de iarnă este confecționată din TEX, un material care nu permite trecerea frigului și umezelii.

Mai multe detalii pe:

http://www.chicco.ro/imbracamintehttp://www.chicco.ro/incaltaminte sau în magazinele din toată țara: http://www.chicco.ro/?page=magazine

Chicco – Oriunde există un copil

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/acasa-media/chicco-innoieste-garderoba-copiilor-cu-noua-colectie-toamna-iarna-2015-2016