Compania MAM Bricolaj donează 20 de tone de legume persoanelor din categorii defavorizate

BUCURESTI - 28 aprilie 2020

Comunicat tip General in HoReCa, CSR, #CSRcovid19

MAM Bricolaj, companie românească care activează în industria de bricolaj, donează 20 de tone de alimente, 10 tone de cartofi şi 10 tone de ceapă, către persoanele din categorii sociale defavorizate, afectate în această perioadă.

.

.

 „Suntem de părere că este esențial ca ajutorul să vină atunci când este cea mai mare nevoie de el și, pentru că perioada pe care o traversăm este una dificilă, am decis să ne implicăm. Ne dăm seama că acum, poate mai mult ca oricând, au mare nevoie de noi persoanele care nu se pot descurca singure, de aceea am ales să donăm alimente către câteva organizații care știm că au în grijă copii, bătrâni sau adulți cărora le este greu 

Cristian Găvan, fondator MAM Bricolaj.

Selecția categoriilor sociale defavorizate a fost făcută ținându-se cont de gradul de vulnerabilitate ori de  imposibilitatea de a se descurca singure. Astfel, alimentele au fost livrate în mai multe centre de plasament din țară, la asociații și organizații non-guvernamentale care au în grijă copii, bătrâni sau adulți din categorii vulnerabile care mănâncă la cantine sociale.

Suntem de părere că este esențial ca ajutorul să vină atunci când este cea mai mare nevoie de el și, pentru că perioada pe care o traversăm este una dificilă, am decis să ne implicăm. Ne dăm seama că acum, poate mai mult ca oricând, au mare nevoie de noi persoanele care nu se pot descurca singure, de aceea am ales să donăm alimente către câteva organizații care știm că au în grijă copii, bătrâni sau adulți cărora le este greu. Vrem să dăm o mână de ajutor cum putem și să arătăm că implicarea tuturor ne ajută să trecem cu bine împreună peste această perioadă”, a declarat Cristian Găvan, fondator MAM Bricolaj.

Până acum, alimentele din partea MAM Bricolaj au ajuns la mai mult de 10 organizații printre care - Organizația Umanitară Concordia, Asociația Carusel, Asociația Taxiul cu Bomboane, Asociația Pro Vita aflată în Parohia Valea Plopului (au în grijă un centru social cu aproximativ 450 de copii), Asociația Mana Cerească din Parohia Lada, județul Teleorman (are în grijă un centru social cu peste 100 de copii și două cantine sociale din zonă), Direcția Generală de Asistență Socială a Municipiului București care supervizează cantinele sociale din toate sectoarele, și trei case de bătrâni din Capitală.

Despre MAM Bricolaj

Începând cu anul 2011, compania MAM Bricolaj a implementat cel mai inovator și comod sistem de achiziționare al materialelor pentru mobilier, fiind singurul furnizor cu autoservire din domeniul bricolajului în România.

Magazinul pune la dispoziție o gama largă de produse care însumează un total de peste 10.000 accesorii pentru mobila în stoc și alte 8.000 disponibile pe comandă.

Produsele sunt disponibile atât online, cât și în cele două magazine situate în București.