Contract-auto.ro – Platforma unde poti crea contractul de vanzare-cumparare in mai putin de 5 minute

BUCURESTI - 15 aprilie 2021

Comunicat tip General in Auto, Media / Publicitate

Vanzatorii si cumparatorii de masini au acum la indemana o plaforma online unde isi pot genera automat contractul de vanzare-cumparare auto, totul in mai putin de 5 minute, cu generarea contractului instant dupa ce au platit suma de doar 27.99 lei.

Contract-auto.ro

Da, ati inteles bine, de acum daca vrei sa vinzi sau sa cumperi o masina nu mai esti nevoit sa cauti un birou de acte auto, ci doar sa accesezi site-ul www.contract-auto.ro si sa completezi datele vanzatorului, datele cumparatorului si obictul contractului. Dupa ce ati completat toate datele, trebuie sa platiti prin card, suma de 27.99 lei si automat vei genera contractul de vanzare-cumparare pe care il poti descarca direct pe telefon saul il poti descarca direct de pe email-ul pe care l-ai introdus in comanda.

De ce contract-auto.ro ?

Ei bine, aici cred ca avem multe de povestit. De foarte mule ori ne-am intalnit de aceasta problema, ba nu aveam unde face un contract vanzare cumparare auto, ba era o coada imensa la biroul de acte, ba am mers zeci de km sau pur si simplu pana am ajuns la biroul de acte clientul s-a razgandit si nu a mai cumparat. Acum totul este simplu, intri pe site, completezi datele si poti printa contractul de vanzare-cumparare de cate ori ai nevoie, il semnezi si cam asta este tot, ai un contract valabil atat la primarie, cat si la politie. Este un contract auto exact ca pe site-ul DRPCIV.

Acum va intrebati „ESTE GRATIS, DE CE SA PLATESC PENTRU EL?”. Ei bine, stim acest lucru. Insa nu este editabil, iti trebuie program special sa editezi un fisier PDF, dureaza mult mai mult pentru ca pe telefon nu prea nimeresti acele casute, dureaza o vesnicie pana il faci. Asadar poate sa dureze de 10 ori mai mult ca si timp de completare a unui contract. Traim in lumea tehnologiei, vrem ca totul sa fie rapid si de data aceasta avem o platforma care nu costa mult si care iti poate genera contractul instant dupa completarea datelor.

De ce costa 27.99 lei ?

Creare site-ului, implementarea modulelor de plata, implementare facturii, totul a avut un cost. Avem programare pura, care ne genereaza un contract de vanzare-cumparare automat dupa confirmarea platii si completarea datelor.

Suma este mult mai mica ca la un birou de acte auto. De obicei atunci cand mergem la un birou de acte auto, contractul de vanzare-cumparare costa in jur de 50 lei, insa sunt si birouri de acte auto deschise seara sau noaptea si iti pot cere pana la 100 lei – 200 lei.

Avantajele folosirii platformei contract-auto.ro

1. Poti genera contractul la orice ora din zi si din noapte.

2. Ai plata securizata prin Netopia Payments.

3. Contractul va arata ca exact ca cel de pe site-ul DRPCIV.

4. Generarea contractului se face instant dupa primirea platii.

5. Il poti genera atat de pe laptop cat si de pe smartphone.

6. Este valabil atat la politie, cat si la primarie. Tot ce trebuie sa faci este sa-l printezi in cate exemplare ai nevoie si sa il semnezi.

7. Pastram distantarea sociala. Nu avem nevoie sa ne mai deplasam la un birou de acte auto.

8. Pretul este de doar 27.99 lei. Daca este sa comparam cu un birou de acte auto, atunci chiar avem un pret colosal de mic.

9. Te scutim de drumuri in oras, nu mai este nevoie sa te deplasezi pentru a putea genera un contract. Ai nevoie doar de o imprimanta si un pix pentru semnarea contractului.

10. Este foarte rapid. Nu mai lasi clientul sa se razgandeasca. Ii oferi contractul in 5 minute.

Avem minim 10 motive pentru care trebuie sa folosim platforma contract-auto.ro pentru a putea vinde o masina. De asemenea, avem un blog auto unde gasim stiri si informatii din lumea auto.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/acasa-media/contract-auto-ro-platforma-unde-poti-crea-contractul-de-vanzare-cumparare-in-mai-putin-de-5-minute