Corpuri de iluminat potrivite pentru fiecare camera

BUCURESTI - 27 august 2019

Comunicat tip General in Constructii

Fara indoiala ca lumina naturala este cea mai primitoare lumina dintre toate si vorbim aici de incaperi cu ferestre largi sau cu luminator in tavan, care sa permita soarelui sa se reverse si sa inunde incaperea. Beneficiille luminii naturale sunt incontestabile, insa, daca vom sti cum sa alegem lumina artificiala, ne vom putea bucura de aceasta intr-o mare masura, aducand imbunatatiri fundamentale mediului interior si starii noastre de spirit, implicit.

.

.

Specialisti in domeniu spun ca daca vom cunoaste cantitatea corecta de lumina de care avem nevoie, vom putea imbunatati substantial modul in care traim. Unele studii arata ca o persoana in varsta de 50 de ani primeste la fel de multa lumina de la un bec de 100 W ca un tanar de 20 de ani de la un bec de 50 W.

Cand alegem corpurile de iluminat pentru casa, trebuie sa avem in vedere cateva aspecte importante. Daca pentru dormitor, alegerea este pentru corpuri de iluminat minimaliste, care sa ne ofere o lumina discreta, ce imbie la relaxare si odihna, in ce priveste bucataria, vom opta atat pentru o lumina ambientala, care sa ofere camerei un aer prietenesc, cat si pentru corpuri de iluminat care sa asigure o lumina suficient de puternica, pentru zonele de lucru. O plafoniera de calitate sau un corp de iluminat pe sina se vor dovedi de nepretuit.

Pentru dormitor, puteti opta pentru lampile cu brat batant versatil si popular, sau veiozele pentru noptiere, disponibile intr-o gama variata de materiale, finisaje si forme. Daca vorbim de o camera cu spatiu limitat, lampile cu brate batante vor fi o alegere potrivita, pozitionate fie langa un birou, oglinda sau dulap. Camera de zi poate fi amenajata cu iluminare incastrata, cu un corp de iluminat in stil candelabru sau o lampa cu pandantiv folosita, in principal, in scopuri decorative. O alta optiune pentru camera de zi, sunt lampile de masa pentru o lumina de fundal, care vor oferi o lumina ampla, indiferent daca membrii familiei citesc sau joaca un joc de sah☺ Baile sunt incaperi care necesita multa lumina, motiv pentru care alegerea este pentru corpuri de iluminat stil aplice, pozitionate deasupra oglinzii sau in lateralele acesteia.

Fie ca sunteti la prima amenajare interioara a casei sau doar vreti sa schimbati corpurile vechi de iluminat, inainte de a lua decizia de a cumpara, analizati ce tipuri de corpuri de iluminat exista pe piata, astfel incat sa satisfaca stilul preferat de dvs. in materie de design interior. In plus, inainte de a alege corpul de iluminat pentru o incapere, trebuie sa stiti unde va fi cel mai bine amplasat acesta, care sunt culorile peretilor si ale mobilierului si nu in ultimul rand, ce fel de nuanta reda lumina, un detaliu care va face diferenta.

Oricare ar fi alegerea pe care o veti face, trebuie sa stiti ca, unele magazine online au designeri gata sa raspunda intrebarilor dvs. asftel incat, sa faceti cele mai bune alegeri. O optiune in acest sens, poate fi www.deltastudio.ro.