Crezi ca vei reusi in business fara contabilitate asigurata de profesionisti?

BUCURESTI - 24 noiembrie 2020

Comunicat tip General in Finante / Contabilitate, Media / Publicitate

Probabil ca da, dar cu ce efort si ce timp pierdut. Orice businessman stie ca atunci cand pleci la drum intr-o afacere nu mai conteaza eforturile si timpul, important este succesul afacerii. Dar mai ales la inceput este ca ponderea cheltuielilor sa fie cat mai mica pana la dezvoltarea afacerii. De ce sa ai cheltuieli cu amenajarea sediului, curateniei, mentenantei sau a serviciului de contabilitate? Cand toate astea pot fi facute de angajatii existenti fara mari eforturi, ar zice unii! In Romania, in special dupa perioada comunista s-a mers pe ideea de omul bun la toate, dar daca ne dorim profesionalism acesta nu poate fi facut decat cu profesionisti.

Contabilitate

Contabilitate

Nu ar fi mai bine ca angajatii firmei sa se ocupe de ceea ce ii califica? Si sa nu piarda timpul si productivitatea cu alte ocupatii deloc utile in dezvoltarea companiei? Iar in acest fel, o companie mica isi va atinge planurile de performanta mult mai repede. De multe ori, in special in economia romaneasca, firmele nou infiintate, dar si firmele cu vechime, nu isi mai bat capul cu infiintarea unor departamente care pot fi externalizate, cum ar fi contabilitate si resursele umane. De aceste departamente se pot ocupa, cu mare succes, alte companii specializate, care in acelasi timp isi asuma expertiza. Astfel, compania se poate axa pe ceea ce este important in aducerea de profit si de a deveni in timp profesionist in domeniu.

Raspunsul este Shilo Audit Finance – societatea infiintata in anul 2007 formata dintr-un grup de specialisti (experti contabili, consultanti fiscali, inspectori de resurse umane, practicieni in insolventa, mediatori, avocati) care detin competente profesionale inalte pentru aprecierea modului de organizare si conducere a activitatilor economico-financiare.

 

Shilo Audit Finance este membra Ceccar, Asociaţia Naţionala a Evaluatorilor Autorizaţi din Romania, Camera Consultantilor Fiscali si a Camerei Auditorilor Financiari din Romania.

 

O foarte mare importanta din activitatea companiei o reprezinta activitatea de contabilitate financiara si de gestiune, dar si expertizele contabile. Serviciile asigurate de catre Shilo sunt complete si fiecare client poate sa isi desfasoare activitatea lui fara griji in privinta contabilitatii firmei.

 

Atunci cand ai nevoie de un profesionist, Shilo Audit Finance este solutia!

 

Serviciile de contabilitate financiara sunt destinate atat companiilor nationale sau internationale, cat si pentru PFA-uri si liberi profesionisti in partida simpla. Aici sunt incluse calcularea, intocmirea si depunerea declaratiilor fiscale lunare, trimestriale sau anuale. Reglarea fiselor fiscale si obtinerea de certificate fiscale necesare firmelor la diverse policitari catre banci sau institutii. Intocmirea rapoartelor solicitate de catre client conform cu cerintele acestuia. Intocmirea situatiilor financiare si depunerea acestora conform termenelor legale. Asistenta clientului la controalele fiscale de catre organele Statului.

In plus fata de cele mai de sus, Shilo Audit Finance asigura clientilor sai o multitudine de servicii conexe specifice unui departament de contabilitate create special pentru nevoile fiecarei companii si in functie de activitatea fiecarei societati.

Este asigurata colaborarea cu institutiile statului pentru obtinerea certificatelor de atestare fiscala, a certificatelor de rezidenta fiscala, a cazierelor fiscale, precum si certificatului de indicatori economico-financiari.

Se asigura participarea, verificarea, certificarea si realizarea dosarului de documente privind inventarierea in conformitatea cu legile in vigoare. Totodata si depunerea diverselor cereri si adrese catre autoritatile statului.

Compania Shilo asigura performanta si perseverenta in dezvoltarea capacitatii de perfectionare. Echipa Shilo este o echipa omogena, formata din economisti experimentati, auditori, consultanti fiscali energici, cu o abordare flexibila, prompta si eficienta. Colectivul functioneaza operativ si eficient, pe baza principiilor de calitate, competenta profesionala si confidentialitate. Profesionistii nostri au capacitatea de a asista si indruma clientii in procesele decizionale de ordin logistic, controlul gestiunii, personal, fiscal sau legal.

In concluzie, daca iti doresti succes in afaceri, ramai profesionist si ocupate de ceea ce stii sa faci mai bine si colaboreaza cu experti in domeniul contabilitatii pentru a fi in siguranta si conformitate cu legea, dar si pentru a nu avea surpize neplacute datorate lipsei de cunoastere a legislatiei din Romania.