Cum aleg nume pentru bebelusi

BUCURESTI - 16 aprilie 2021

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Alegerea unui nume pentru bebelusul dvs. are un impact pe tot parcursul vietii si este una dintre primele dvs. mari decizii parentale, dar este, de asemenea, un proces special, semnificativ pentru dvs. si partenerul dvs. de a experimenta!

Nume copii

Nume copii

Fie ca alegeti un nume de baieti sau nume de fete cu semnificatie personala sau pur si simplu alegeti unul care va place sunetul, exista un numar infinit de alegeri minunate. Asigurati-va ca evitati cateva capcane si greseli frecvente si nu puteti gresi atunci cand selectati numele perfect al bebelusului.

Daca va aflati la inceput de sarcina si doriti sa cunoasteti data probabila a nasterii bebelusului dvs. accesati calculator sarcina.

1. Faceti o lista de nume care au semnificatie personala. Aceasta lista poate include nume transmise de membrii de familie iubiti, prieteni sau figuri influente din viata ta. Nu exista reguli sau limite in ceea ce priveste numele bebelusului.

Nu va fie teama sa luati in considerare nume semnificative din multe surse diferite. Iubitele personaje de carti sau filme, cantece, animale de companie din copilarie sau chiar strada pe care ai crescut pot fi transformate intr-un nume special si semnificativ pentru bebelusi.

2. Luati in considerare numele cu semnificatie comuna pentru dvs. si partenerul dvs. Poate ca voi doi ati fost prezentati de prietena dvs. comuna, Dora, prima dvs. conversatie a fost despre Charles Dickens sau v-ati impartasit primul sarut sub Turnul Eiffel din Paris. Daca dvs. si partenerul dvs. aveti o lista la fel de lunga de idei de nume personale, o modalitate buna de a face compromisuri ar putea fi sa decideti asupra unui nume cu semnificatie reciproca din trecutul dvs. comun. incercati sa reduceti optiunile pana cand amandoi sunteti multumiti de una.

3. Intrebati-va familiile despre numirea traditiilor si numirea patrimoniului. Arborii genealogici sunt o sursa excelenta de inspiratie, deoarece cautati nume semnificative pentru bebelusi. Unele familii au incorporat nume de mijloc comune sau au folosit origini etnice specifice de generatii.

Nu va simtiti presat sa va conformati normelor de numire ale familiilor dvs., dar este intotdeauna o idee buna sa intrebati despre ele, astfel incat sa va pastrati optiunile deschise.

Intrebarea familiilor despre numirea traditiilor sau tendintelor va poate ajuta, de asemenea, pe dvs. si partenerul dvs. sa faceti compromisuri cu privire la un nume semnificativ.

De exemplu, puteti afla ca amandoi ati avut o strabunica pe nume Mary sau ca ati avut fiecare un stramos din Irlanda.

4. Asteptati o inspiratie de nume semnificativa in timpul sarcinii. Lasati-va inspiratia sa vina in timpul special si tandru al sarcinii. Vestea buna este ca aveti la dispozitie aproximativ zece luni, deci aveti mult timp.

De exemplu, tu sau partenerul tau s-ar putea sa simti primele fluturari ale bebelusului in timpul unei plimbari langa ocean, ceea ce ar putea inspira un nume cu tematica oceanica, cum ar fi Ariel sau Kai. Mama lui Leonardo DiCaprio se afla intr-un muzeu din Italia in timp ce era insarcinata si se uita la o pictura a lui Leonardo da Vinci cand a dat cu piciorul in pantec pentru prima data, si asa a fost numit.

Visele si amintirile vii sunt un simptom obisnuit al sarcinii, iar multe mame insarcinate sustin ca numele pe care le aleg pentru bebelusi le-au venit in timpul viselor pe care le-au avut in timpul sarcinii.