Cum alegi parfumul în funcție de evenimentul la care mergi?

BUCURESTI - 26 februarie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Retail

Alegerea parfumul pe care îl porți ar trebui să se realizeze în funcție de mai multe criterii, cum ar fi personalitatea ta, aromele preferate, sezonul în care îl porți sau evenimentul la care mergi. Nu poți purta același parfum puternic, potrivit la un eveniment de seară, în fiecare zi la locul de muncă, la fel cum nu poți purta un parfum potrivit în sezonul rece, vara. Este important să ținem cont de aceste criterii și să ne prezentăm în orice situație cu parfumul potrivit.

.

.

Parfumurile florale, subtile – perfecte pentru zilele la birou

În momentul în care petreci 8 ore pe zi într-un loc cu mai multe persoane, trebuie să ții cont și de nevoile celor din jurul tău. Nu poți merge la birou cu un parfum tester mult prea puternic sau intens pentru că riști să îi deranjezi pe colegii tăi de lucru, dar să îți provoci și ție o durere de cap. Să nu uităm că unele persoane pot fi alergice la aromele mult prea intense și cu siguranță nu ți-ai dori să provoci o reacție alergică unui coleg sau unui partener de afaceri în timpul unei întâlniri. Tocmai din acest motiv, se recomandă ca la birou să optezi pentru un parfum tester subtil, cu arome citrice sau florale, care nu deranjează chiar atât de tare. Te asigurăm că vei obține aprecieri din partea colegilor pentru parfumul ales.

Parfumuri dulci, cu intensitate moderată – ideale pentru întâlniri

Dacă plănuiești o ieșire romantică sau o întâlnire cu prietenii, poți opta pentru un parfum tester cu o intensitate moderată, cu arome mai dulci. Genul acesta de parfum, cu arome dulci și jucăușe, transmit despre tine faptul că ești o persoană sociabilă și prietenoasă. Alege esențele florale, cele proaspete sau cele lemnoase, dar nu prea intense. Nu uita că între un parfum de o intensitate moderată și unul puternic este o linie fină pe care o poți depăși foarte ușor dacă nu știi să îți alegi bine parfumul. Iar întâlnirea pe care ai visat-o de mult s-ar putea transforma într-un eșec. Dacă vrei să impresionezi la o întâlnire romantică, poți alege un parfum oriental, cu arome vanilate sau condimentate, care să emane multă senzualitate și putere de seducție. Aceste parfumuri tester se mențin și mai mult timp pe piele, fiind ideale pentru momentele în care întâlnirea se prelungește.

Parfumuri intense – pentru serile elegante

Dacă trebuie să iei parte la un eveniment elegant și vrei ca toate privirile să fie în direcția ta, atunci ar fi bine să optezi pentru un parfum puternic, intens, elegant și rafinat. Parfumul este cel care îți poate completa ținuta și îți poate aduce cele mai multe complimente. Nu o să dai niciodată greș cu un parfum cu arome florale, pe bază de mosc, care nu face altceva decât să îți accentueze individualitatea.

Dacă mergi la un eveniment mai casual, se păstrează aceeași recomandare: parfumuri tester puternice și îndrăznețe, care să transmită dorința de aventură și energia care zace în tine. În astfel de situații sunt ideale acele parfumuri oriental condimentate, cu o compoziție de durată. Un parfum îndrăzneț îți va completa de minune ținuta casual.

Există și parfumuri tester care pot fi purtate fără niciun fel de problemă la orice tip de eveniment. Pe https://www.parfumescu.ro gasesti o multime de parfumuri cu o persistenta foarte buna si pot fi folosite la orice eveniment important. Acestea au o intensitate moderată, arome proaspete, nu deranjează persoanele sensibile la parfum și în același timp poate atrage atenția în mod discret asupra ta. Un astfel de parfum nu ar trebui să îți lipsească din casă pentru că te poate salva în multe situații limită în care trebuie să ajungi mai repede la job sau la un eveniment și nu îți găsești parfumul potrivit.