Cum iti poti face cumparaturile pe perioada carantinei generale

BUCURESTI - 30 martie 2020

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Retail

Stati acasa! Este indemnul pe care il auzim zilnic, de cateva saptamani incoace. Ei bine, dar in conditiile astea cum ne facem cumparaturile? De la mancare, la consumabilele de zi cu zi, sunt o multime de lucruri care trebuie achizitionate.

Toner-shop

Toner-shop

Statul in casa are rolul de a preveni raspandirea noului tip de Coronavirus. Spre binele nostru al tuturor. Multe persoane au inteles recomandarea. Pentru cele care nu o respecta, autoritatile au pregatit amenzi drastice.

Indemnul l-au inteles si comerciantii, care si-au adaptat business-urile noilor conditii. O adevarata provocare. Asa se face ca multe dintre magazine si-au mutat afacerea in online. De acum e mai simplu ca niciodata sa iti faci cumparaturile. Din confortul fotoliului tau din sufragerie poti comanda tot ce-ti trece prin cap si beneficiezi de livrare acasa.

Deja inca din prima saptamana a lunii martie, in Romania s-a raportat o crestere de 30% a vanzarilor online, trendul urmand sa se accentueze.

Producatorii de tot felul, retailerii, chiar si comerciantii cu mici magazine de cartier si-au deschis site-uri de unde poti face achizitii online. Practic, adaptarea la situatia data ii ajuta sa depaseasca aceasta perioada critica pentru comert.

Si pentru Toner-shop.ro schimbarea modului de a face business a reprezentat o provocare careia distribuitorul de consumabile pentru imprimanta i-a raspuns prezent. De pe site se poate da comanda online pentru diferite tipuri de cartuse pentru imprimante si tonere originale.

Angajatii respecta cu sfintenie normele igienico-sanitare, lucrand in deplina siguranta atat pentru ei, cat si pentru clientii carora le pregatesc coletele. Pana la izbucnirea pandemiei de Coronavirus, comenzile erau livrate cu ajutorul agentilor proprii. Pentru a nu-si expune angajatii, Toner-shop si-a schimbat modalitatea de livrare, astfel ca acum apeleaza la firmele de curierat rapid, specializate pe acest mod de distributie.

Cumparaturile online reprezinta cea mai sigura modalitate de a achizitiona lucrurile necesare. Se evita expunerea in colectivitate si contactul cu suprafete posibil contaminate.

Toner-shop.ro isi indeamna clientii sa stea in casa si sa vegheze la sanatatea lor si a familiilor lor. In tot acest timp, pentru ca acestia sa nu fie privati de consumabilele atat de necesare in aceasta perioada, cand multe persoane au ales sa lucreze de la domiciliu, ramane deschis Toner-shop.ro- magazin online. Comenzile sunt procesate ca si pana acum in cel mai scurt timp, asa incat cumparatorii sa poata beneficia de produse cat mai rapid cu putinta.

Mai mult, pentru a evita interactiunea dintre cumparator si curier, Toner-shop incurajeaza plata online, prin ordin de plata.

Acesta este modul in care proprietarii afacerii au inteles sa vina in sprijinul celor care sunt acum nevoiti sa stea acasa. Protejarea angajatilor si a clientilor totodata este modul responsabil in care Toner-shop intelege sa isi continue businessul chiar si in perioada de criza.