Cum sa alegi cele mai bune masini de spalat rufe cu uscator?

BUCURESTI - 21 septembrie 2020

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Daca te afli aici, cel mai probabil, ai auzit numeroase discutii in contradictoria despre eficienta unei masini de spalat rufe cu uscator. Atunci ti-ai pus imediat intrebarea: realmente merita cumparata sau nu o masina de spalat rufe cu uscator? Este perfect normal sa fii in dubii atunci cand parerile nu sunt venite din partea unor specialisti, ci mai degraba, din partea consumatorilor care, adesea, fie au achizitionat o masina de spalat rufe cu uscator nu foarte calitativa sau care nu corespunde nevoilor sale, fie nu o folosesc corect.

Masina de spalat cu uscator

Masina de spalat cu uscator

Fara doar si poate, o masina de spalat rufe cu uscator integrat reprezinta o adevarata bijuterie, in special, in apartamente acolo unde spatiu reprezinta o problema reala si nu dispuneti de loc pentru a intinde rufele. Nu mai este necesar sa faci improvizatii pe balcon sau sa intinzi rufele prin casa, caci aceasta nu ar face altceva decat sa iti creeze umiditate excesiva in locuinta, care ar putea pune sanatatea membrilor familie in pericol sau chiar ar putea conduce la aparitia mucegaiului.

Masina de spalat rufe cu uscator constituie cea mai la indemana solutie pentru a scapa definitiv de grija uscatului de haine si va incurajez sa analizati bine problema si sa hotarati sa investiti intr-o masina de spalat rufe buna si utila.

Spre deosebire de varianta achizitionarii unui uscatorul de rufe separat, masina 2 in 1 ocupa mai putin spatiu in locuinta, iar acest lucru este demn de inteles mai ales la bloc. De multe ori se intampla sa fim limitati ca spatiu, de aceea, trebuie sa facem in asa fel incat sa ne incadram perfect. O masina cu uscator te poate ajuta si in acest sens, fiindca nu ocupa mai mult decat o masina de spalat rufe clasica.

Cei mai multi care nu sunt multumiti de masina de spalat rufe cu uscator fie nu au optat pentru produsul potrivit, fie il folosesc incorect. Imediat am sa va explic ce trebuie sa urmariti la o masina de spalat rufe cu uscator si ce brand-uri as recomanda, insa legat de utilizarea incorecta a aparatului aceasta se refera la faptul ca utilizatorii nu respecta programele din grila, nu le folosesc corespunzator, iar acest lucru determina uscarea partiala a hainelor sau chiar degradarea lor. Va incurajez sa fiti foarte atenti inainte de a folosi orice electrocasnic, sa studiati foarte bine manualul si sa urmati cu strictete instructiunile caci doar asa veti putea obtine rezultatele dorite, iar aparatul va functiona la capacitate optima.

In primul rand, trebuie sa faci diferenta intre capacitatea de spalare si capacitatea de uscare si sa o alegi in concordanta cu numarul membrilor familiei. Capacitatea de spalare poate variaza de la 5 kg pana la 12 kg, iar capacitatea de uscare va fi mereu mai mica, incepand de la 2.5 kg si ajungand pana la 8 kg. Trebuie sa luati un aparat suficient de spatios pentru a face fata articolelor tuturor membrilor familiei. Cu cat sunteti mai numerosi cu atat va trebui sa optati pentru o varianta cu capacitatea mai mare.

Viteza de centrifugare in cazul unei masini de spalat rufe cu uscator este vitala, fiindca este o conditie esentiala ca hainele sa fie stoarse foarte bine inainte de uscare. Bineinteles, ca prin haine stoarse bine nu ne referim la stoarcerea excesiva a lor sau chiar la agresarea acestora, ci stoarcerea sa fie in concordanta cu tipul materialelor, de aceea este obligatoriu sa optati pentru programul potrivit. Actualmente pe piata exista variante care ating 1400 rotatii pe minnut sau chiar 1600 rotatii pe minut, insa ultima categorie este si ceva mai costisitoare.

In acelasi timp, foarte importante sunt si functiile si programele din grila masinii. Acestea trebuie sa acopere integral nevoile pe care le aveti si sa fie capabila sa spele si sa usuce la fel de bine toate articolele pe care le veti adauga. Urmariti foarte bine grila masinii si asigurati-va ca aceasta contine toate functiile de care veti avea nevoie. Asa cum spuneam ceva mai devreme, este important sa existe un program special pentru o anumita incarcatura, fiindca acesta nu va putea fi inlocuit de alt program care vi s-ar parea voua potrivit. Este absolut esential sa folositi corect masina de spalat cu tot cu programele din dotare, sa respectati indicatiile pentru fiecare program, iar rezultatele nu au ce de ce sa nu fie satisfacatoare.

In plus, orientati-va catre un model care asigura si o eficienta energetica buna, adica sa obtina un consum cat mai mic. Avem nevoie de electrocasnice cat mai economice care nu vor incarca pe termen lung inutil factura la curent. Chiar daca o varianta mai economica poate fi putin mai costisitoare decat o varianta mai putin performanta din perspectiva eficientei energetice, va indemn cu incredere sa optati pentr varianta cea mai economica, fiindca pe termen lung, va fi o investitie rentabila.

Cele mai bune brand-uri in materie de masini de rufe cu uscator raman de departe Miele, AEG, Bosch si Electrolux, insa puteti gasi variante chiar interesante la brand-uri precum LG sau Samsung. Va vine sa credeti sau nu, dar este foarte important si brand-ul masinii fiindca este esential sa optati pentru un brand despre care stim ca nu face rabat de la calitate, care investeste constant in tehnologii de ultima generatie, tocmai pentru a optimiza aparatura. Indiferent de modelul pe care il alegeti sau care vi se pare voua interesant, va incurajez sa va documentati inainte de a lua orice decizie. Gasiti cele mai relevante informatii pe site-ul https://www.masiniderufe.ro/cele-mai-bune-masini-spalat-rufe-uscator/, unde veti putea gasi si review-uri de produse individuale, analize detaliate si pareri utile.