Cum utilizam panourile din pluta eficient ?

BUCURESTI - 23 octombrie 2020

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Avantajele pe care le are un panou pluta pentru birou sau in sala de clasa prins pe perete sunt multiple, deoarece iti permite sa prezinti informatii importante, in cel mai simplu mod, prinse cu pioneze direct pe acesta tabla de informare la costuri reduse. Rama acestora poate fi atat din lemn cat si din aluminiu pentru a avea o rezistenta mai mare in timp si pentru o fixare mult mai buna pe un perete, acestea sunt disponibile intr-o gama variata de dimensiuni pentru a se indeplin cele mai exigente cerinte ale dumneavoastra in materie de design al spatiului in care lucrati.

Panouri din pluta

Panouri din pluta

Acesta este un suport optim pentru lasarea de notite catre colegi, agatarea fotografiilor sau inscrieri personale importante, se pot agata cu usurinta pe un panou pluta la birou sau acasa, are un strat de 1.5 cm grosime, iar pe partea din spate in functie de calitate se poate gasi carton sau o tabla metalica nemagnetizata pentru o protectie mai buna si o durata de utilizare indelungata in toate mediile, indiferent de conditiile la care poate fi supus un astfel de produs.

Suprafata panourilor este antistatica, iar materialul este unul de calitate ce se poate utiliza si in alte scopuri pe langa cele prezentate, are un grad de rezistenta la apa ridicat, dar nu este indicat sa fie depozitate in locuri cu umezeaza mare sau in bataia soarelui pe o perioada foarte lunga de timp, deoarece aceasta se poate deforma, iar acesteia nu va mai fi ca inainte. Pluta ca si material are foarte multe intrebuintari, este un material excelent pentru antifonare, ce se foloseste in in foarte multe cladiri, datorita proprietatilor sale si a grosimii foarte mici pe care o are, poate sa blocheze zgomotele si sa pastreze o temperatura constanta indiferent daca este vara sau iarna, ceea ce denota ca este atat un izolator ideal pentru locuinta, dar si un mediu de design inedit intr-o incapere sau sala de lucru.

Procesul de fabricare a plutei incepe prin prelucrarea scoartei de stejar ce se gaseste preponderent in zonele mediteranenee, totul este prietenos cu mediul, deoarece copacul trece printr-un proces de regenerare, iar intr-un interval de timp de aproximativ opt-noua ani se poate recolta din nou aceasta materie prima esentiala. O proprietate importanta este aceea ca, aceasta este greu inflamabila si impiedica propagarea focului, dar si absoarbe cu greu lichidele si il recomanda drept un obiect util chiar si intr-o casa cu multi copii.

Alege panoul preferat intr-o diversitate mare de dimensiuni, de la tablele de 20x30 cm, ideale pentru notite de mici dimensiuni, amplasate intr-o zona vizuala buna, precum intrarea in casa sau birou pentru a putea lua la cunostiinta imediat ceea ce este inscris, pana la cele de mai dimensiuni ce pot avea 120x180 cm, si rama din aluminiu.

In salile de cursuri o astfel de tabla poate fii o alternativa foarte inspirata pentru a alterna activitatile copiilor prin jocuri cu cifre si litere spumante ce se pot lipi de suprafata acesteia sporind creativitatea celor mici .

Cum montam panourile din pluta pe un perete ?

Montarea acestora este o treaba foarte simpla, se pot prinde pur si simplu pe suprafata in surubele preexistente, deoarece prezinta cleme de agatare in kitul de accesorii cu, care este echipat, dar nu este cea mai sigura variante, se poate dezechilibra foarte usor, mai ales daca este pus in aceasta stare in clasele scolare.

Cea mai sigura metoda este cea a fixatului in perete cu holsuruburi, in colturi cele cu rama metalica prezinta astfel de gauri speciale pentru prinsul in perete, este indicat sa alegeti astfel de produse pentru perete.

Daca optati pentru cele ce prezinta o suprafata autoadeziva, pregatiti peretele prin stergerea prafului si indepartarea porilor, indepartati folia ce acopera adezivul, iar ulterior incercati sa lipiti cat mai bine incepand cu suprafete mici pentru a nu exista parti neacoperite, este foarte important ca suprafata sa aibe o vopsea de calitate, pentru ca, poate exista posibilitatea sa se dezlipeasca, iar vopseaua sa cada impreuna cu panoul de pluta.

Accesoriile sunt foarte importante, dar din pacate sunt limitate, se pot utiliza doar pioneze normale sau speciale, cu capat colorat din plastic pentru a evidentia documentele sau notitele pe intreaga suprafata. Notesurile adezive va ajuta sa sa postati mesajele doar cu lipiciul prins pe partea din sus a acestora si culorile acestora intense sau pale pot atrage mult mai usor atentia asupra inscrisurilor.

Alege solutii moderne si eficiente pentru organizarea biroului, iar cu produsele potrivite vei lucra mult mai bine fie ca este vorba de birou de acasa sau cel clasic este esential sa avem la indemana produse ce ne ajuta sa indeplinim sarcinile cu responsabilitate mai mare, fara sa uitam de lucrurile esentiale pe care le avem de indeplinit, fie ca este vorba de intalniri de afaceri, programarea sedintelor, pregatirea ofertelor pentru produsele ce urmeaza sa intre in portofoliu folosind un panou cu fata din pluta sau produse de organizare a spatiului lucrativ, precum tavitele din plastic sau metal pentru documente, dosare.