De ce cabinetul tău medical are nevoie de un site?

BUCURESTI - 5 aprilie 2021

Comunicat tip General in Media / Publicitate, Sanatate

Domeniul medical a ajuns la un alt nivel, odată cu evoluţia tehnologiei. Consultațiile online, comunicarea cu pacienții prin intermediul canalelor de chat şi media, dar şi site-urile pentru prezentarea serviciilor au devenit instrumente omniprezente.

Cabinet medical

Cabinet medical

Site-ul de prezentare pentru serviciile medicale nu mai este o opțiune pentru medicii şi cabinetele care doresc să furnizeze cele mai bune servicii şi să fie în pas cu necesitățile actuale ale pacienților - este o necesitate.

Site-ul de prezentare te ajută să ajungi mai uşor la oameni

Competiţia este foarte mare şi pe segmentul de servicii medicale. Clinicile mari care adună laolaltă mai mulţi specialişti tind să monopolizeze atenția oamenilor. În contextul în care acestea asigură facilităţi numeroase pacienţilor, medicii specialişti cu cabinete individuale şi clinicile mici sunt tot mai puțin căutate. Website-urile sunt cele mai eficiente soluții de prezentare a serviciilor, a cabinetului şi a facilităților de care pot beneficia pacienții. 

Site-ul de prezentare oferă persoanelor interesate informații importante precum datele de contact, locație, indicații legate de cea mai simplă modalitate de a ajunge la cabinet. Dealtfel poate conţine şi formular de programare online sau sistem de chat prin intermediul căruia se poate interacţiona direct cu persoanele interesate. 

Ajută la prezentarea detaliată a serviciilor medicale

Site-ul de prezentare pentru servicii medicale este asemeni unei mape de prezentare, doar că prezentarea este mult mai detaliată. Aici pot fi descrise în cele mai mici detalii informațiile cu privire la serviciile medicale, tipurile acestora dar şi detalii legate de costuri şi informaţii despre programări. 

Prezentările îi ajută pe pacienţi şi pe persoanele interesate să se familiarizeze cu actul medical ulterior.

Comunicare eficientă cu pacienții

Site-ul de prezentare este un instrument de comunicare eficient care rupe barierele, deseori destul de groase, între medici şi pacienţi. După ce descoperă elemente importante, pacienții reușesc să înțeleagă mai bine actul medical şi să se pregătească pentru consultaţii.

Website-urile sunt tool-uri cu numeroase funcţii care contribuie la consolidarea relaţiilor medic - pacient. E-mailul, sistemul de chat sunt doar câteva dintre uneltele ce pot fi utilizate pentru a îmbunătăți legătura şi comunicarea, iar o comunicare mai bună înseamnă un act medical de înaltă calitate.

Website-ul de prezentare este un instrument care ajută la economisirea timpului. Medicul, asistenta, partenerii colaboratori se pot orienta către lucrurile importante pentru pacienți. Aceștia nu vor mai pierde timp să furnizeze informații legate de locaţie, servicii, ori alte detalii pe care persoanele interesate le pot afla simplu accesând pagina web.

digitalX.agency ofera soluţii personalizate

digitalX.agency este un partener de încredere în realizarea site-urilor web. O echipă cu multă experienţă care vine cu soluții personalizate pentru fiecare proiect. Cu digitalX.agency aveţi garanţia că site-ul este unul complet, perfect funcţional iar informația va ajunge confortabil la persoanele direct interesate.

Pachetele Business Smart propuse de digitalX.agency sunt gândite să îi ajute pe medici să ajungă mai rapid la pacienţi. Sunt convenabile şi vin cu numeroase extensii care cresc eficiența unei campanii de promovare. Business Smart este primul pas care ajută la crearea unei legături între medici şi pacienţi, un pas care aduce medicina la un alt nivel. 

Serviciile incluse în pachetele destinate medicilor şi cabinetelor mici  sunt: creare site web de prezentare, găzduirea pentru 12 luni, găzduirea domeniului pentru un an, administrarea serverului şi serviciile de mentenanță pentru aceeași perioadă. digitalX.agency este partenerul care facilitează accesul la medicină online.