De ce sa alegem pardoseala din beton?

BUCURESTI - 11 februarie 2021

Comunicat tip General in Constructii, Media / Publicitate

Betonul lustruit este cea mai avansata si rentabila solutie de pardoseala de astazi. Datorita durabilitatii si performantei superioare il face un finisaj de top pentru o mare varietate de companii din intreaga lume. OB Restore Concrete System sunt experti in utilizarea diamantelor industriale de ultima generatie, a intaritorilor si a materialelor de etansare pentru a va reconditiona pardoseala industriala din punct de vedere estetic, al sigurantei, al mediului si reducerea costurilor de intretinere. OB Restore Concrete System este alegerea clara pentru ca finisajele dumneavoastra din beton reconditionat sa fie cea mai buna alternativa in pardoseli atat pentru hale industriale si comerciale cat si pentru cladirile rezidentiale, institutionale si guvernamentale. Este cea mai buna si economica solutie pentru pardoseala disponibila astazi. Nu conteaza daca aveti o fabrica veche de 80 de ani sau o placa noua, rezultatele sunt uimitoare.

Pardoseli

Pardoseli

Avantajele reconditionarii pardoselilor sunt nenumarate. Pe langa usurinta intretinerii si a aspectului estetic deosebit unul dintre atuuri noastre este ca betonul poate si colorat intr-o varietate de nuante si forme, chiar si transpunerea siglei dumnavoastra in interiorul pardoselii.

Reconditionarea betonului va va ajuta sa va protejati pardoselile de pete si le vor face mai puternice si mai durabile, astfel incat nu veti mai fi nevoiti sa va mai faceti griji suplimetare legate de rezistenta acestora in timp. Un alt avantaj major ale reconditionarii pardoselii este rezistenta la scurgeri si substante chimice dar si lumina suplimentara pe care o confera datorita pardoselii in care se reflecta lumina corpurilor sau a ferestrelor actuale, lucru care face incaperea sa para mai spatioasa, mai luminoasa si profesionala.

Alegeti reconditionarea pardoselii dumeavoastra inainte ca aceasta sa ajunga in stare critica.

Podeaua dumneavoastra din beton este suprafata de lucru pentru vehiculele dumneavoastra si platforma pentru materialul depozitat. Nici o parte a facilitatii dumneavoastra nu este mai importanta decat eficienta operatiunii dumneavoastra. Acoperisurile scurse sau usile si peretii deteriorati sunt usor de fixat, o podea proasta care impiedica grav fluxul de material in instalatie poate fi imposibil de reparat.

Din aceste motive, este extreme de important sa construiti bine podeaua, sa o intretineti cu atentie si sa apelati la firme de curatenie si intretinere pardoseli specializate.