De ce sa alegi autoutilitarele Iveco?

BUCURESTI - 4 martie 2021

Comunicat tip General in Auto, Media / Publicitate, Logistica/Transport

Trebuie remarcat faptul că evoluția constantă a fabricilor de vehicule industriale sau de marfă a generat o mare concurență între ele. Totuși IVECO a fost întotdeauna poziționată pe primele locuri în ultimii ani, ca punct de reper în industria de marfă și camioane.

De ce sa alegi autoutilitarele Iveco?

De ce sa alegi autoutilitarele Iveco?

O companie renumită la nivel global, cu sute de dealeri pe aproape toate continentele, în special în Europa, Iveco deține astăzi fabrici în Europa, China, India, Rusia, Turcia, Australia, Argentina, Brazilia și Africa de sud.

Datorită unui sistem cuprinzător de management al calității, producție și servicii post-vânzare pe care se bazează, Iveco a urmărit constant îmbunătățirea continuă.  Este prima companie care a introdus turbo în gama de motoare diesel, care a adoptat motoarele Common Rail și prima care a lansat vehiculele cu norma de poluare Euro V. 

Având în spate o echipă puternică și caracterizată prin profesionalism, compania a reușit să genereze încredere, eficiență, calitate și adaptabilitate a sistemele de producție. Iveco oferă produse care satisfac toate nevoile unui transport profesionist, iar gama sa de produse este una dintre cele mai vaste în industria auto – vehicule ușoare, medii și grele.

La fel cum Iveco este recunoscut ca un partener al transportului sustenabil, așa și compania East Truck Center - dealer autorizat Iveco - este un partener de încredere pentru transportatorii profesioniști din zonele în care activează. Cu o echipă cu peste 20 ani de experiență în industria auto, East Truck Center oferă servicii precum: distribuția autorizată a întregii game de vehicule comerciale noi Iveco, service cu autorizare RAR și de marca Iveco, vânzare piese de schimb originale Iveco și aftermarket, vânzări și achiziții de vehicule rulate Iveco sau apartinând și altor mărci.

Din noua generație de vehicule comerciale, pe care Iveco le propune tuturor profesioniștilor din domeniul transporturilor, se înscriu urmatoarele: 

Gama Iveco Daily – care cuprinde vehicule destinate transportului de marfă pe distanțe mici și medii, dar și furgoane și utilitare destinate transportului de persoane sau misiunilor off-road.

Gama Iveco Eurocargo – care cuprinde camioane și vehicule 4x4 dezvoltate special pentru transportul de mărfuri din construcții și aplicații specializate.

IVECO S-WAY – este o soluție completă de transport concepută pentru a oferi maximum de confort pentru șoferi și reprezintă o soluție câștigătoare prin competitivitatea sa și prin Costul Total al Proprietății.

Gama Iveco X-Way – care cuprinde camioane pentru construcții, betoniere și basculante X-Way, vehicule Iveco dezvoltate misiunilor off-road.

Cu toate aceste referințe, nu mai sunt necesare motive în plus pentru a decide cumpărarea unei autoutilitare Iveco.