De ce sa decorezi peretii fiecarei incaperi din casa cu ceasuri personalizate

BUCURESTI - 8 octombrie 2020

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Unii oameni isi decoreaza peretii cu stickere decorative, altii cu tablouri, in timp ce exista o categorie aparte de oameni care isi decoreaza peretii locuintei cu ceasuri de perete personalizate. Un singur ceas pus pe peretele din living reprezinta o investitie buna, dar care nu impresioneaza foarte mult musafirii sau membrii familiei.

Ceas personalizat

Ceas personalizat

In schimb, un perete intreg decorat cu ceasuri personalizate din diferite momente si de la diferite evenimente ale vietii lor reprezinta un punct de interes. Oamenii trebuie sa acorde mai multa atentie alegerii ceasurilor pe care urmeaza sa le agate de peretii locuintei, astfel incat sa se armonizeze cu decorul si sa il infrumuseteze.

Ce incaperi pot fi decorate

Cu siguranta la aceste intrebari numai proprietarii locuintelor isi pot raspunde. Sunt situatii in care oamenii pun pana si pe peretele din baie ceasuri personalizate, pentru a adauga un plus de stil si de eleganta incaperii, dar si pentru ca utilizatorii sa stie cat timp au petrecut in cada, la dus sau cat timp mai au la dispozitie doamnele sa se aranjeze pana pleaca la intalnire.

Ceasurile personalizate nu dau un aer inospitalier incaperilor daca sunt asezate pe un singur perete, acestea pot fi considerate ca si tablouri cu o functie speciala- aceea de a arata timpul.

Un ceas personalizat pus pe peretele din bucatarie care exprima prin fotografia imprimata un moment petrecut la gratar cu prietenii sau chiar un preparat culinar ce poate fi considerat o reusita personala este nu numai o pata de culoare, ci si un centru de interes. Ceasul trebuie asezat pe peretele opus aragazului pentru a nu fi afectat de aburii produsi de mancare.

In baie, se va potrivi un ceas personalizat cu o fotografie de la piscina sau de la mare, in orice caz o fotografie care sa duca cu gandul la vacanta sau la relaxare. Ceasul trebuie asezat pe peretele opus chiuvetei si dusului pentru a nu fi afectat de aburi.

In living, pot exprima fotografii de la cununia religioasa, de la botezul copilului, de la balul de absolvire sau din alte ipostaze mai formale, in care sunt inclusi toti membrii familiei. Ceasul trebuie pus de preferatpe peretele opus canapelei, pentru ca utilizatorii sa aiba mereu posibilitatea sa vada cat este ceasul fara a intoarce privirea.

In dormitor, poate sta chiar pe peretele opus patului, astfel incat utilizatorii sa aiba mereu in vedere ora. Ceasul din dormitor poate fi personalizat cu fotografii mai intime, din ipostaze tandre, precum in timpul unei calatorii cu barca sau o fotografie facuta in timpul unei cine romantice.

Pe hol, ceasul de perete personalizat este util, important si face parte din décor, ajutand proprietarii sa nu intarzie la intalnire sau la job.