De ce trebuie sa tii cont cand schimbi cartusul la imprimanta

BUCURESTI - 17 august 2020

Comunicat tip General in Afaceri, Industrie, Media / Publicitate

In viata de zi cu zi, in scop personal sau profesional, cu totii avem nevoie de o imprimanta, iar aceasta are nevoie de consumabile pentru a ne fi de folos. Cel mai des ne lovim de problema schimbarii cartusului imprimantei. Si atunci cum aleg intre cartus original si cartus compatibil?

Imprimanta

La capitolul pret, avantajul este de partea cartuselor compatibile, care sunt semnificativ mai ieftine.

Din punct de vedere al calitatii, cele originale castiga „lupta”, dar nu detasat; cartusele compatibile ofera si ele rezultate optime la printare, fara diferente semnificative. Daca ati optat pentru a achizitiona cartuse compatibile, este indicat ca din cand in cand sa folositi si un set de cartuse originale, pentru a mentine calitatea imprimarii si a capetelor de tiparire.

Cartuse originale si compatibile puteti achizitiona si dintr-un magazin online foarte prietenos cu clientii. Site-ul extrem de intuitiv te va ajuta sa alegi varianta cea mai buna in functie de imprimanta pe care o detii.

Cartusul se alege si in functie de tipul de imprimanta. Imprimantele cu cerneala (inkjet) sunt de regula folosite acasa, pentru a tipari documente sau fotografii la calitate inalta, iar consumul de tus este de obicei mai ridicat. Imprimantele laser sunt mai potrivite pentru birouri sau business-uri de profil, pentru tiparirea unui volum mare de documente, avand avantajul ca tiparesc mai rapid si va trebui sa schimbati cartusul mai rar.

Pe langa schimbarea cartusului odata golit, trebuie sa ne ocupam si de intretinerea imprimantei, prelungind astfel durata de viata a acesteia. Pentru un kit de mentenanta Canon, spre exemplu, puteti obtine un pret foarte avantajos, mai ales daca alegeti un produs desigilat, insa pe Toner-shop.ro gasiti numeroase variante, potrivite nevoilor fiecaruia.

Pe toner-shop.ro gasiti cartus toner pentru imprimanta laser, copiator sau multifunctional, cartus cerneala pentru imprimanta sau multifunctional cu jet de cerneala, film pentru fax sau ribon pentru imprimanta matriciala, dar si multe alte consumabile. Produsele pot fi compatibile sau originale, de la branduri de renume, iar raportul calitate-pret este unul excelent. De asemenea puteti alege produse originale cu sigiliul desfacut, noi si nefolosite la preturi reduse, toate acestea beneficind de livrare gratuita in Bucuresti si, la achizitionarea a minim trei produse, oriunde in tara.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/acasa-media/de-ce-trebuie-sa-tii-cont-cand-schimbi-cartusul-la-imprimanta