De unde cumperi aparate de aer conditionat la preturi avantajoase

BUCURESTI - 3 iulie 2020

Comunicat tip General in Retail, Energie

Un aparat de aer conditionat este o investitie nu doar in locuinta, ci si in confortul dumneavoastra. Preturile acestor electrocasnice nu sunt cele mai mici, insa tocmai de aceea este important sa faceti alegerile corecte.

.

.

Aparatul de aer conditionat se alege in functie de criterii importante:

- suprafata si numarul de incaperi

- capacitatea sistemului

- eficienta energetica

- functiile aparatului

- silentiozitatea aparatului

- pretul sistemului si garantia.

Un sistem de climatizare, fie tip split, fie tip multi split (pentru mai multe camere), are functii de baza precum racire, incalzire, dezumidificare si ventilatie, insa poate avea si optiuni suplimentare, care fac ca pretul sa fie mai ridicat. 

Nu inseamna, insa, ca nu poti achizitiona un aparat de aer conditionat la pret avantajos. 

Climatico are in oferta sa aparate de aer conditionat pentru toate buzunarele si nevoile, incepand de la 1399 lei, pana la 12905. Pentru a te asigura ca faci alegerea corecta pentru nevoile tale, poti vizita singurul showroom virtual de nisa din Romania sau pe cel fizic.

Compania este Home Comfort Expert Daikin si pune la dispozitia clientilor aparatura de calitate, un adevarat etalon pe piata echipamentelor de climatizare si purificare a aerului. Climatico nu este doar distribuitor, ci asigura si proiectarea, si instalarea sistemelor de aer conditionat, precum si asigurarea garantiei si service in perioada post-garantie.

Profesionistii Climatico sunt orientati spre a oferi clientilor servicii de inalta calitate si se asigura ca acestia fac alegerile potrivite, ca livrarea se face rapid si ca montajul este unul de calitate. Tot in slujba clientului s-a facut si politica de preturi, acestea fiind accesibile si raportate excelent la calitatea produselor. 

Vestea cea mai buna este ca la Climatico poti cumpara aparate de aer conditionat la pret redus chiar si in plin sezon cald, cu toate ca este perioada cererea pe piata "explodeaza". Discounturile oferite pot ajunge pana la 20%, iar pe langa acestea clientii beneficiaza de livrare gratuita, drept de retur 30 de zile, plata in rate si suport si consiliere gratuita online, telefonic sau prin email.