De unde cumperi consumabile pentru multifunctionale cu livrare rapida si gratuita

BUCURESTI - 10 septembrie 2020

Comunicat tip General in Tehnologie, Retail, Internet

Atunci cand lucrezi cu multifunctionale pentru print si copii xerox nimic nu este mai neplacut decat sa ramai fara toner. Cartusul il poti schimba si singur, fara sa ai nevoie de un specialist in ale tehnologiei, daca stii ce pasi sa urmezi. Esential, insa, este sa ai de unde sa il comanzi rapid si fara sa te "usture" la buzunar.

Toner

Toner

Fie ca ai o imprimanta cu tus sau una cu laser, la ambele tipuri dureaza cateva secunde sa schimbi cartusul. Tot rapid poti face si comanda de cartus nou, insa problema cea mai mare poate sa apara la timpul si costul de livrare. Poti beneficia de transport gratuit al comenzii in Bucuresti, chiar in aceeasi zi, daca plasezi comanda inainte de ora 12.00, in functie de volumul din momentul respectiv. Toner-shop.ro livreaza gratuit si in tara, prin curieri, in termen de cel mult 48 de ore, daca un client comanda mai mult de trei produse din magazinul online.

Cum verifici nivelul tusului din cartus

Pentru a nu avea surprize neplacute este bine sa verifici periodic nivelul tusului din cartusul unui multifunctional. Operatiunea este importanta mai ales daca folosesti de obicei cartuse color, deoarece unele se consuma mai repede decat altele.

In general, vreificarea cartusului se face din calculatorul conectat la multifunctional, in cativa pasi simplu:

- din butonul "Start" de pe desktop, accesati panoul de setari

- selectati Printers&Scanners si identificati imprimanta

- click dreapta pe icon-ul imprimantei, iar acolo ar trebui sa va apara optiunea de a verifica nivelul de tus din cartuse.

Ca sa nu aveti surpriza sa ramaneti fara toner in cele mai nepotrivite momente, puteti face din timp o comanda pentru cartus imprimanta. Daca nu stiti ce sa alegeti intre un cartus compatibil, unul reincarcat sau unul original, va spunem ca amandoua sunt la fel de bune, diferentele de printare fiind insesizabile. La capitolul pret, mai avantajoase sunt cele compatibile sau reincarcate, insa cele originale prelungesc durata de viata a capetelor de imprimare. Prin urmare, puteti folosi cu incredere cartuse mai avantajoase din punct de vedere financiar, insa periodic este bine sa rulati si un set de cartuse originale pentru a mentine calitatea capetelor de tiparire si, implicit, pe cea a imprimarii.

Dupa instalarea noilor cartuse rulati o verificare a nivelului de tus pentru a va asigura ca sunt recunoscute ca fiind pline si functionale. Cand un multifunctional nu recunoaste cartusele este posibil ca ele sa nu fi fost montate corect sau sa nu fi fost indepartate sigiliile.