Descopera cartea potrivita pentru tine

BUCURESTI - 27 august 2019

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Un fenomen real al ultimilor ani este criza lecturii in randul tinerilor si nu numai. Este un aspect care ingrijoreaza atat pe oamenii de cultura, pe autori si editori, cat si pe profesori si parinti.

.

.

Faptul ca internetul ne ofera rapid o informatie de care avem nevoie, ne impiedica sa experimentam placerea de a ne regasi prin lectura, de a citi despre noi insine in linistea si limbajul sufletului nostru. Aici intervine rolul unei librarii online. Astfel ca promovarea cartii, a lecturii implicit si promovarea informatiei, devin elemente de baza pe care se construieste o librarie online.

Exista statistici care spun ca, actualmente, 52% dintre cititori continua sa cumpere din librariile fizice si aproximativ 6% din anticariate. In ciuda acestui lucru, librariile online castiga din ce in ce mai mult teren, cu un procent de aproximativ 14%, si asta datorita faptului ca internetul a inceput sa joace un rol foarte important in procesul de achizitie. 

Libraria online pare a fi o forma la indemana oricui doreste sa pastreze treaz interesul pentru cultura, pentru stiinta, pentru descoperirea unei lumi prin care sa se identifice si mai mult decat atat, sa trezeasca curiozitatea si interesul pentru lectura, indiferent de domeniu, fie ca vorbim spre exemplu, de  filosofie, mitologie, ocultism, yoga, terapii, paranomal, astrologie, literatura sau yoga. 

Vorbind despre o librarie online, se pot pune urmatoarele intrebari:

Daca nu stiu exact ce vreau sa cumpar, ma va ajuta o librarie online sa identific cartea potrivita pentru mine? 

Poate o librarie online sa imi starneasca interesul pentru noi domenii, spre exemplu?

Indiferent ce cauti, cand alegi libraria online potrivita, aceasta iti va deschide, fara indoiala, cartea potrivita, o librarie online in care vei descoperi autori consacrati, colectie de titluri alese, indiferent de preferinta literara, o librarie unde, orice ai cauta, poti gasi raspunsul. O libraria online in care sa te simti ca acasa, o librarie a sufletului tau, in care sa te simti confortabil. 

Lumea fascinanta a unei librarii online se traduce printr-o oferta de scrieri desavarsite de imaginatie si experienta, colectii noi, autori consacrati, titluri noi si vechi, in armonie cu tine. 

Cu acces facil la titlurile pe care le cautam, o librarie online ne ofera detalii despre fiecare carte pe care o gazduieste, ne poata oferi posibilitatea de crea o lista cu cartile preferate pe care dorim sa le citim, pe care dorim sa le comandam in viitor, sau poate de ce nu, carti pentru care inca nu am decis inca sa le achizitionam. Libraria online ne poate ajuta sa ne deschidem sufletul catre cunoastere, sa fim ceea ce vrem sa fim, sa fim ceea ce simtim, ceea ce gandim, ceea ce citim. 

Incununarea a tot ceea ce anterior am incercat sa dezbatem, poate fi pentru multi dintre noi, una sau mai multe librarii oferite de mediul online. Libraria online www.eusunt.ro poate fi una dintre ele, cu doar cateva clickuri, iti poate oferi ceea ce cauti, ceea ce esti, oferind peste 500 de titluri, cu actualizare a stocului astfel incat sa poata face fata cererilor in continua crestere.