Feronerie Usi SRL a lansat magazinul online www.ferart.ro

BUCURESTI - 13 februarie 2019

Comunicat tip General in Arhitectura / Design, Constructii, Imobiliare

Amenajarea unei locuinte noi sau reabilitarea celei deja existente nu se face intotdeauna cu o echipa de meseriasi. De regula alegem sa o facem in regie proprie pentru a mai economisi niste bani. Cand vine vorba despre alegerea feroneriei de calitate este bine sa ne indreptam catre magazinele specializate.

FERART

FERART

Pentru a-ti veni in ajutor, muresenii de la Feronerie Usi SRL au lansat site-ul ferart.ro. Asta intrucat cumparaturile online sunt la moda si tot mai multi romani prefera sa isi achizitioneze bunuri direct din fata laptopului, stand confortabil in fotoliul de acasa. Este mult mai avantajos asa pentru ca intr-un magazin online ai ocazia sa cauti ceea ce te intereseaza dupa cuvinte cheie si poti avea o privire de ansamblu asupra ofertei.

Manere, balamale, broaste, incuietori sunt doar cateva dintre elementele de feronerie pe care iti vei dori sa le inlocuiesti atunci cand iti amenajezi locuinta. Este recomandat sa optezi pentru o feronerie de calitate, intrucat este mult mai rezistenta si mai aspectuoasa.

Avantajul de a achizitiona de pe site-ul ferart.ro este dat de faptul ca practica cele mai bune preturi la accesoriile de usi de calitate. Oferta cuprinde: manere usi, manere ferestre, butoni, feronerie usi, clante, balamale, broaste, cilindri de siguranta, feronerie usi sticla, amortizoare hidraulice, accesorii. Daca in oferta disponibila pe site nu gasesti exact produsul pe care ti-l doresti, adica finisajele sau culorile nu sunt tocmai cele potrivite designului locuintei, ferart.ro iti da ocazia sa discuti cu specialistii si sa gasiti impreuna modelul si culoarea potrivite. Producatorul de feronerie lucreaza inclusiv la comanda.

La cantiatati mai mari, ferart.ro oferia inclusiv discounturi. Comenzile al caror pret depasesc 100 de euro beneficiaza de livrare gratuita. Poti comanda de oriunde din tara, iar livrarea se va face prin curier.

Clientii magazinului online specializat in feronerie sunt atat tamplari, cat si persoane fizice, dar si manageri de magazine de usi sau de feronerie. In cazul in care nu te descurci sa faci singur alegerea potrivita, pe site-ul www.ferart.ro este disponibila o aplicatie tip chat prin care pot fi obtinute de la personal specializat informatii legate de detalii tehnice. Practic, ti se ofera consultanta gratuita, asa incat sa poti alege feroneria potrivita. De asemenea, in sectiunea Blog a site-ului vei gasi tutoriale si instructiuni de montaj, pentru a nu intampina niciun fel de greutati in montarea feroneriei sau a usilor.

Este foarte important sa intelegi avantajul pe care il ofera o feronerie de calitate. Chiar daca este ceva mai scumpa decat feroneria slaba calitativ, investitia se va amortiza rapid, astfel ca in timp vei avea de castigat. Spre exemplu, o broasca de calitate trebuie sa aiba doar componente metalice si sa fie conforma cu standardele de calitate din UE. Asta o va face foarte rezistenta in timp. O usa echipata cu feronerie buna va rezista 15-20 de ani fara sa necesite reparatii. Singurul motiv pentru care ti-ai putea dori sa inlocuiesti usa cu totul va fi legat de modelul acesteia, care s-ar putea demoda in timp.