Fundaţia Regală Margareta a României & Sabon România: împreună pentru oameni

BUCURESTI - 26 martie 2020

Comunicat tip General in Media / Publicitate, #CSRcovid19

În contextul crizei determinate de coronavirus, Sabon România donează produse de îngrijire în rândul comunităților din medii defavorizate, acordând copiilor și vârstnicilor șansa la o igienă corespunzătoare, imperios necesară în această perioadă, printr-un parteneriat cu Fundaţia Regală Margareta a României.

Sabon

Prin implicarea în acest demers umanitar, Sabon dorește să susțină lupta contra noului coronavirus, asigurând oamenilor protecție față de această pandemie.

De asemenea, Sabon apelează la implicarea cât mai multor branduri să se alăture Fundației Regale Margareta a României, pentru că împreună suntem mai puternici și putem oferi mult mai multe resurse esențiale societății, care astăzi traversează o criză globală.

Sabon România încurajează demersurile de prevenție impuse de autoritățile române și susține o  abordare calmă și responsabilă în fața amenințării ce poartă numele COVID – 19.

De 30 de ani, Fundația Regală Margareta a României luptă să aducă o schimbare importantă pentru societatea noastră, oferind șanse multor familii din zone defavorizate de pe teritoriul României.

„Distanțarea socială și igiena reprezintă cele mai eficiente măsuri de prevenție, oficial recomandate de autorități și specialiști. Deși pare incredibil, există oameni aflați în imposibilitatea de a le respecta, fie vârstnici care nu mai au pe nimeni care le le ofere suport, ori familii defavorizate care nu au resursele necesare. Săpunurile donate de Sabon vor ajunge în zilele următoare la aceste categorii de oameni, ajutându-i să se protejeze de temutul virus”, spune Ioana Petrea, Director Fundraising și Comunicare Fundația Regală Margareta a României.

„Suntem onorați să colaborăm cu Fundația Regală Margareta a României în această acțiune. Mulțumim pentru tot efortul pe care îl depune, identificând pe cei în nevoie, pe cei pe care deseori îi uităm. Mă bucură faptul că deja foarte multe companii din România și nu numai, s-au implicat în această luptă și sper că vor fi din ce în ce mai multe branduri gata să se alăture prin mijloacele de care dispun.

Sunt sigură că împreună putem ajuta, iar izolarea socială este o măsură pe care toți suntem datori să o respectăm!” a  spus Adina Lupașcu, Marketing Manager Sabon România.

Despre Sabon

SABON a venit pe lume din dragoste pentru texturi şi parfumuri, pentru arta îngrijirii și relaxării, pentru bucuria de a crea şi din dorinţa de a oferi oamenilor momente de relaxare şi magie într-o viață atât de agitată.

Sabon înseamnă atenţie până în cel mai fin detaliu acordată ambalajelor, ingredientelor folosite şi combinaţiilor dintre ele, plus o neobosită grijă pentru protecţia naturii şi a mediului înconjurător.

Aromele Sabon te învăluie irezistibil, devin o a doua piele, parte din personalitatea ta şi o formă plină de înțelesuri a expresiei personale.

Povestea se scrie zi de zi, pe www.sabon.ro

Despre Fundația Regală Margareta a României

De-a lungul celor 30 de ani de activitate, Fundația a dezvoltat numeroase proiecte în domeniul educației, dezvoltării comunității, societății civile, sănătății și culturii, proiecte ce și-au adus contribuția la reînnoirea spirituală și socială a României. Fundația Regală Margareta a României este astăzi o organizație neguvernamentală de care sprijină copii, tineri și vârstnici prin intervenții durabile, bazate pe schimbul de experiență și valori între generații.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/acasa-media/fundatia-regala-margareta-a-romaniei-sabon-romania-impreuna-pentru-oameni