Genially aterizează în România. Prezent în mai mult de 190 de tari, startup-ul spaniol are deja peste 15 milioane de utilizatori

BUCURESTI - 30 septembrie 2021

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, IT&C, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Tehnologie

Live site

Genially este o platforma online pentru a crea conținut digital, animat și interactiv. Oricine poate crea experiențe incredibile de comunicare rapide, ușoare și gratuite, fără a fi nevoie de cunoștințe tehnice sau de programare. Formatele care pot fi create includ prezentări, infografii, imagini interactive, hărți, CV-uri, gamificare…

Genially

Genially

Este o platforma all-in-one, folosesti un singur instrument care integrează o multitudine de opțiuni și platforme în același loc.

Genially naște în 2015. Proiectul este prezentat de trei prieteni, Juan Rubio, biolog; Chema Roldán, informatician și Luis García, publicist.

La început, ideea a fost de a crea ghiduri interactive pentru companii sau pentru domeniul educației. Însă ascultarea nevoilor utilizatorilor a fost esențială pentru ca Genially să ofere toate functionalitatile pe care le prezintă în prezent.

O platformă  online cu prezență mondială

În prezent, în fiecare țară din lume există cel puțin o persoană care folosește Genially. Cu o comunitate de peste 15 milioane de utilizatori, Genially este o companie globală. Birourile firmei se află în Spania (Córdoba) dar echipa se extinde și în Statele Unite, mai exact în New York și în țări precum Brazilia și Chile.

Creșterea companiei a fost exponențială mai ales în ultimii ani. Luis García (CMO) explica “ în 2019 aveam doar 2 milioane de utilizatori, iar în prezent depășim cifra de 13 milioane”. 

Unele dintre principalele piețe deja stabilite sunt Spania, Statele Unite, Mexic, țările din America Latină, Franța și Polonia.

Pandemia, o oportunitate de crestere

În timpul pandemiei Genially a aplicat îmbunătățiri pentru a satisface nevoile utilizatorilor într-un moment complicat. S-au implementat noi functionalitati menite sa faciliteze predarea online, remote work și comunicarea în domeniul sanatatii. De asemenea, s-au lansat șabloane și resurse gratuite astfel incat toata lumea sa le poată accesa.

Anul 2020 a fost un an în care startup-ul spaniol a reușit sa creasca depășind toate obiectivele pentru anul 2020. În acest fel s-au putut deschide noi piețe strategice. În prezent în România, Genially are mai mult de 30.000 de utilizatori și o comunitate activa.

Un detaliu interesant este ca Genially a crescut în timpul crizei economice anterioare iar acum o alta mare criza generată de pandemie a ajutat la impulsul de care avea nevoie.

Genially, o platforma ideala pentru companii 

Platforma online genereaza un mediu de participare ideal pentru companii. Se foloseste gamificarea, creand jocuri sau quizz-uri ce ajuta la implicarea și motivatia angajatilor. În cadrul proceselor de recrutare, premiile și misiunile fac mai placut trainingul și participarea noilor membri ai firmei.

Pe de alta parte, Genially este recomandat și pentru a crea campanii de marketing, folosind jocuri și diferite activități creative. Toate acestea capteaza atentia clientilor, crescand interesul brandului și interacțiunea cu el.

Genially este o platforma freemium, va puteti înregistra gratuit și aveți acces la sute de șabloane deja create de către echipa Genially.