HELIOS - showroom online de ferestre și uși

BUCURESTI - 2 aprilie 2021

Comunicat tip General in Arhitectura / Design, Media / Publicitate

HELIOS, companie producătoare de tâmplărie termoizolantă din PVC și aluminiu a lansat anul trecut pentru clienții și partenerii săi primul showroom online din Transilvania.

Helios

Helios

HELIOS, companie producătoare de tâmplărie termoizolantă din PVC și aluminiu a lansat anul trecut pentru clienții și partenerii săi primul showroom online din Transilvania.

Cu un portofoliu extins de ferestre, uși de exterior si usi culisante din aluminiu și PVC, Helios vine în contextul economic actual în întâmpinarea nevoilor clienților săi punând la dispoziție posibilitatea de alegere a produselor dorite pe o platformă online performantă.

De ce a fost nevoie de un astfel de showroom virtual?

În contextul actual de limitare a deplasărilor acest proiect a apărut ca o inițiativă fireasca. Showroom-ul digital a fost accesat în ultimele luni de utilizatori atât din țară, cât și din străinătate, în contextul în care ferestrele si usile HELIOS sunt distribuite și în Europa. O versiune în limba italiană a showroom-ului exista pe finestrehelios.it.

Beneficiile showroom-ului:

-Timp economisit

-Vizitare din orice colț al țării sau din străinătate la orice oră

-Consultanta profesională

-Participarea alături de familie

Cerințe pentru sesiunea de consultanță online

Pentru vizitarea showroom-ului virtual utilizatorii au nevoie doar de un dispozitiv cu o conexiune stabilă la internet. În schimb, pentru a se bucura de consultanță profesională pentru configurarea soluțiilor potrivite, clienții au nevoie și o linie telefonică funcțională. Ulteriori programării, ei vor putea realiza acest tur ghidat, alături de unul din reprezentanții de vânzări Helios ce pot  oferi consiliere și recomandări conform solicitărilor funcționale și estetice ale clientului.

O experiență completă

Pentru a completa experiența turului virtual, la distanță de doar un click vizitatorii site-ului ferestrehelios.ro pot descoperi usor intreaga gama de produse: ferestre, uși de exterior, usi culisante si accesorii.

De asemenea, informații despre cel mai apropiat partener Helios de unde se pot achizitiona produsele pot găsi aici:  Găsiți aici harta distribuitorilor și partenerilor din România.

În paginile de prezentare, utilizatorii pot afla detalii legate de: coeficientul de izolare fonica, performantele de  eficienta termica, nivelul de securitate împotriva pătrunderii prin efracție, tipul profilelor folosite, suprafața vitrata, deschidere maximă, sticla disponibilă (decor, securizare etc.), culori și texturi, feronerie, accesorii.

Produsele pot sa fie observate atât prin funcția de afișare 3D (pentru o vedere la 360 de grade) cât și prin galeria foto ce prezinta cele mai frecvente optiuni de culoare ori textura. Pentru un plus de documentare, vizitatorii pot descarca întreg paletarul de peste 25 culori pentru placari de aluminiu sau PVC și pot vizualiza fiecare fisele tehnice individuale. Aici se pot găsi prezentări detaliate, descrierea componentelor și beneficiilor fiecărui model în parte.

Despre HELIOS

HELIOS înseamnă 400 de ferestre realizate pe zi, 15 ani de activitate, aproape 20.000 metri pătrați suprafață de producție, 200 de angajați și peste 500 de colaboratori în 8 țări.

HELIOS este marca sub care BDM Grup Invest produce și comercializează ferestre și uși termoizolante de PVC și aluminiu încă din anul 2004. Activitatea de producție se desfășoară într-o locație dotată cu utilaje de ultimă tehnologie, complet automatizată. Liniile de producție ultramoderne URBAN și RAPID, gestiunea atentă a calității, personalul calificat și colaborarea cu cei mai buni furnizori – Profine, Cortizo, Saint Gobain, Guardian, Roto și Winkhaus - sunt doar câteva din punctele forțe ale mărcii ce au generat success pe piața locală dar și cea europeană. Helios exportă produse de PVC și aluminiu în țări ca Franța, Italia, Elveția, Belgia, Germania sau Austria.