Hidratarea, succesul unei pieli strălucitoare

BUCURESTI - 11 iunie 2021

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Sanatate

Pielea strălucitoare și sănătoasă se obține cu ajutorul hidratării, atât din interior, dar mai ales din exterior. Hidratarea este cel mai bun cadou pe care îl poți oferi pielii tale și în special tenului tău – vei vedea că peste ani, el îți va mulțumi și îți va aduce aprecierea și admirația celor din jur. Orice femeie ar trebui să aibă acasă câteva creme de hidratare pe care să le integreze într-un ritual de frumusețe, mai ales acum, că se apropie perioada cu temperaturi ridicate care ne pot afecta semnificativ aspectul pielii.

Creme hidratare

Creme hidratare

Dr. Butta Beauty Shop îți oferă o selecție de creme de hidratare recunoscute în întreaga lume pentru eficicacitate și siguranță. Sunt produse realizate după o cercetare îndelungată a nevoilor pielii, rezultatele fiind imediate și de lungă durată. Vei găsi aici în exclusivitate creme de hidratare pentru corp sau ten de la branduri de renume, cum ar fi Teoxane, Cetaphil, Alphascience, Croma sau Medi+Derma, toate la prețuri mai mult decât accesibile. Îngrijirea și hidratarea corectă a pielii nu ar trebui să fie un moft, ci o necesitate. A venit momentul să ne cunoaștem mai bine pielea, să îi identificăm nevoile și să îi oferim produsele de hidratare necesare. Dr. Butta Beauty Shop îți oferă suport telefonic 24/7 și consultanță de specialitate pentru alegerea celor mai bune produse pentru pielea ta. Indiferent dacă optezi o mască de față cu acid hialuronic de la Croma, o cremă de hidratare pentru corp de la Cetaphil sau un serum pentru față și gât de la Alphascience, poți fi sigură că ai făcut cea mai bună alegere pentru pielea ta!

Hidratarea este aliatul tău în obținerea unei pieli strălucitoare și sănătoase, iar produsele de pe care le vei găsi la Dr. Butta Beauty Shop te vor ajuta să te bucuri de rezultate o perioadă cât mai lungă de timp. Bucură-te din nou de o piele fermă, califelată și hidratată în profunzime!

DrButtaBeautyShop.ro pune la dispozitia ta o selectie de produse profesionale, omologate, atestate, studiate , situate pe primele locuri in Europa si in lume ca si eficacitate si siguranta.
Recunoasterea lor vine dupa milioane de utilizari monitorizate atent de catre compartimentele de cercetare ale firmelor producatoare.