HITPLAS este producator de Panou Gard Bordurat, Gard tip Jaluzea si Plasa Sudata

BUCURESTI - 30 iulie 2021

Comunicat tip General in Media / Publicitate

În orice proiect de construcție, renovare sau modernizare ai nevoie de anumite materiale. De materialele pe care le alegi, de calitatea și caracteristicile acestora depind, de cele mai multe ori, calitatea construcției și rezistența pe care o are aceasta în timp.

Panou gard

Panou gard

Fie că este vorba despre ridicarea unor locuințe, despre realizarea unui gard sau despre alte proiecte mai mici, https://hitplas.ro/ poate fi soluția de care ai nevoie în vederea furnizării de materiale necesare.

Cine este HitPlas? 

HITPLAS este un producător care are în vedere nevoile clienților care doresc să realizeze construcții civile și industriale, având în portofoliul său o gamă variată de articole metalice utilizate îndeosebi în domeniul construcțiilor. 

Articolele cuprinse în oferta HitPlas sunt realizate în Republica Moldova, fiind extrem de variate și respectând standardele înalte de calitate. La un raport excelent calitate-preț poți găsi o gamă variată de modele de plasă sudată (plasă sudată zincată în rolă, plasă sudată împletită, plasă sudată padou sau plasă sudată pentru armare), de panouri pentru gard bordurat sau panouri pentru gard tip jaluzea sau rancho sau chiar porți vopsite în câmp electrostatic și accesorii pentru porți. Pe lângă articolele de calitate oferite, HitPlas asigură și montajul gratuit la garduri, clienții având posibilitatea de a primi produsele prin curier pe teritoriul întregii țări. 

Produse HitPlas: panouri gard bordurat, panouri gard tip jaluzea, plase sudate și alte accesorii 

HitPlas produce și comercializează sârmă ghimpată și sârmă zincată, panouri de garduri și diverse tipuri de plasă sudată. Din oferta HitPlas fac parte plasa sudată zincată în rolă, plasa împletită, plasa sudată în panou, pentru cuști și plasa sudată pentru armare. Este vorba despre o plasă de sârmă împletită care poate fi utilizată în scopuri diverse, de la împrejmuirea unor terenuri sau proprietăți la diverse etape din procesul de construcții civile sau industriale. 

De exemplu, plasa sudată pentru armare este utilizată, așa cum arată și denumirea acesteia, pentru armarea structurilor din beton în momentul în care sunt realizate diverse construcții. O plasă sudată zincată sau împletită poți utiliza și atunci când ai nevoie să construiești țarcuri sau cuști pentru păsări și animale, date fiind forma și rezistența pe care le prezintă aceasta – structură de ochiuri în formă de pătrat sau romb. Pentru realizarea acestor plase de sârmă sunt utilizate două tipuri de sârmă zincată – moale și tare, acestea fiind prelucrate de mașinile speciale care le transformă în plase extrem de rezistente, rigide și cu o densitate crescută pe metrul pătrat.  

Dacă ai nevoie de realizarea unor porți rezistente, dar în același timp moderne, poți alege unul dintre panourile tip jaluzea produse și comercializate de HitPlas. Acestea sunt realizate din tablă zincată, având o rezistență crescută, și sunt vopsite cu vopsea polimerică, în câmp electrostatic, astfel încât aspectul obținut să fie unul inedit. Nu numai rezistente și plăcute estetic, ci și extrem de practice și ușor de montat, panourile de gard tip jaluzea reprezintă una dintre alegerile preferate de utilizatori în ceea ce privește realizarea gardurilor pentru împrejmuirea proprietăților. Pentru împrejmuirea unor construcții de alte tipuri, atât civile, cât și industriale, pot fi utilizate panourile de gard bordurat, acestea fiind recunoscute, de asemenea, pentru rezistența crescută pe care o au, datorită materialelor de calitate din care sunt realizate.