Husa de tefon la rang de vestimentatie

BUCURESTI - 30 septembrie 2019

Comunicat tip General in Tehnologie

Telefonul a devenit una dintre cele mai mari necesitati din viata unui om, este pur simplu un accesoriu indispensabil, iar pentru ca a devenit atat de important si investim multi bani pentru a-l avea, ne dorim sa il si protejam.

.

.

O simplu impact cu un obiect dur si telefonul este ca si pierdut. Iata de ce urmatorul pas dupa ce cumparam un telefon, este sa achizitionam si o husa pentru a-l proteja. Unora dintre noi ne este suficient sa stim ca avem husa de telefon care sa-l protejeze si nimic mai mult, nu urmarim sa aiba un anume design sau material special. Altii, spre exemplu, ridica husa de telefon la rang de vestimentatie.

Exista huse de telefon care au imprimate fotografii sau chiar mai mult, adevarate opere de arta pe ele. Mai mult, exista variante mai extravagante, in diferite forme si culori, care dau impresia ca nici nu ar fi vorba de huse de telefon. Unele cazuri arată ca lucruri care nu sunt huse de telefon. Spre exemplu acele huse de telefon create din piele naturala de o calitate execeptionala, in diverse culori si care realmente devin piese de vestimentatie, prin eleganta, calitate si prin faptul ca se asorteaza perfect indiferent de stilul pe care il abordeaza posesorii acestora. Indiferent de cat de multe feluri de huse s-ar inventa, cele create in stil clasic, din piele naturala, nu se vor demoda niciodata.

Unii oamenii vad o husa de telefon ca o reflectare a personalitatii lor si vor sa se asigure ca arata intocmai cum ei sunt. Altii isi etaleaza husa de telefon pentru a transmite indirect un mesaj despre propriile opinii in legatura cu un anumit domeniu, politic, social, etc. Mai exista si categoria acelora care achizitioneaza o husa de telefon care sa fie strict o sursa de amuzament si atat.

Iata de pilda, exact in acest moment, cand citesti acest articol, daca te-ar intreba cineva care dintre urmatoarele este cel mai apropiat de persoana ta: portofelul, tastele sau telefonul? Ce ai raspunde

Cel mai probabil ca raspunsul este: telefonul meu. Este obiectul de care nu ne despartim aproape niciodata si este poate lucrul care ne induce cel mai repede panica atunci cand nu il gasim, uitam unde l-am pus sau se descarca. Iata de ce husa de telefon nu trebuie sa fie tratata cu superficialitate daca vrem sa pastram la loc sigur obiectul cel mai de pret pe care-l avem tot timpul cu noi.