Iata care sunt lenjeriile cu care nu dai gres in dormitorul tau

BUCURESTI - 20 iulie 2020

Comunicat tip General in Industrie, Media / Publicitate, Retail

Somnul este important pentru fiecare dintre noi si daca reusim sa ne odihnim asa cum se cuvine, atunci avem sanse ca in ziua respectiva sa ne bucuram de o stare de spirit pe masura. Nu este deloc dificil sa ne asiguram conditiile potrivite atunci cand ne odihnim, iar o simpla lenjerie de pat poate avea chiar o influenta majora in acest sens. In schimb, cati dintre noi stim cum se aleg aceste produse?

Lenjerie

Lenjerie

Cea mai buna alegere                                      

Daca iti doresti sa stii ca ai luat o decizie inspirata atunci te poti baza pe bumbac. Acesta este un material ideal folosit in nenumarate contexte si il intalnim adesea in cazul lenjeriilor de pat. Este placut la atingere, absoarbe umezeala, se intretine cu usurinta si rezista foarte bine in timp.

Ideal in orice sezon

In plus, lenjeriile de pat din bumbac se dovedesc a fi ideale pe toata durata anului pentru ca bumbacul este un material versatil care se adapteaza la orice sezon. Vara se pastreaza racoros, in timp ce iarna devine automat mai calduros, totul pentru un confort deplin de fiecare data.

Ingrijire fara batai de cap

Mai mult, nimeni nu va avea parte de batai de cap atunci cand vorbim de ingrijirea acestor lenjerii de pat din bumbac. Cerintele sunt simple si daca tinem cont de ele atunci putem prelungi considerabil durata de viata a produselor. Bumbacul nu este deloc pretentios, asa ca este suficient sa evitam inalbitorii chimici, sa setam masina de spalat la temperatura potrivita si sa folosim fierul de calcat doar atunci cand este nevoie.

Orice dimensiune ai nevoie

Pentru ca experienta de care avem parte sa fie una cat mai placuta, conteaza foarte mult ca dimensiunile lenjeriei sa fie potrivite. Totusi, acestea sunt standard, la fel ca cele ale paturilor, motiv pentru care nu avem de ce sa ne facem griji. Astfel, ne putem orienta catre cele mai mici, de o singura persoana, de cele medii, dar si de cele mai mari, pentru paturile queen sau king size.

Fel si fel de modele

Lenjeriile de pat din bumbac le gasim intr-o multime de variante, asa ca daca ne dorim ca dormitorul nostru sa fie complet, cu siguranta, putem tine cont si de modelul lenjeriei. Pentru a nu da gres ne orientam catre variantele cele mai versatile, simple, intr-o singura culoare sau cu design-uri minimaliste. In schimb, nu lipsesc nici

Alte materiale

In acest sens putem aminti de mai multe materiale folosite la procesul de confectionare, printre care si bumbacul ce poate fi de mai multe tipuri, de satin, catifea, finet, fibra de bambus, microfibra, iar fiecare varianta vine cu propriile caracteristici.

 

Le gasesti la tot pasul

Lenjeriile de pat din bumbac le gasesti la tot pasul in ziua de azi, insa important este sa le alegem pe cele potrivite in dormitorul nostru. Nici nu trebuie sa platim o avere in conditiile in care preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele, dar online gasim si nenumarate oferte atractive.