Idei de amenajari interioare cu spoturi simplu de pus in aplicare

BUCURESTI - 20 iulie 2020

Comunicat tip General in Arhitectura / Design, Media / Publicitate

Suntem siguri ca ai auzit de foarte multe ori cat de multe avantaje aduc pentru iluminatul interior niste spoturi LED. Iar daca ai decis ca este timpul sa le incerci si tu dar te simti lipsit de idei creative pentru a le utiliza cat mai eficient, atunci tocmai despre acest lucru vom vorbi in aceste cateva randuri.

Spoturi LED

Spoturi LED

Avantajul acestor spoturi LED este acela ca sunt potrivite pentru orice zona din casa ta iar daca alegi modelul potrivit atunci te vei bucura de o lumina de calitate si eficienta. Lumina oferita de spoturi LED reduce in mod considerabil cheltuielile cu utilitatile, motiv pentru care este o solutie rentabila pe termen lung.

Asadar, daca urmeaza sa achizitionezi spoturi LED iata si cateva idei pe care sa le folosesti pentru casa ta.

 

Iluminarea dormitorului cu spoturi LED

In dormitor trebuie sa domine o lumina calma, odihnitoare, care sa te relaxeze in timpul serii. Tocmai de aceea, in dormitor este bine sa ai mai multe surse de iluminat pe care sa le folosesti pentru a asigura confortul tau. Aceste spoturi LED pot sa fie folosite si pentru a accentua anumite zone, precum oglinda, patul sau alte elemente decorative din dormitorul tau. De asemenea, pot sa fie eficiente si pentru camera copilului unde este nevoie de o lumina de veghe care sa ii ajute sa lupte impotriva fricii de intuneric.

 

Iluminarea casei scarii

Daca locuiesti la casa, o optiune economica dar si de efect in acelasi timp, este sa folosesti spoturi LED. Cu ajutorul acestora poti sa accentuezi zonele importante, astfel incat sa creezi un ghidaj eficient astfel incat scarile sa fie vizibile chiar si atunci cand este foarte intuneric.

Luminile acestor spoturi LED se poate controla in mod inteligent cu ajutorul unui controler care se incorporeaza cu senzori de miscare si softuri inteligente.

 

Iluminarea dressing-ului

Mai ales daca ai un dressing, aceste spoturi LED pot deveni foarte eficiente ca sursa de iluminat principala. Intrucat vorbim despre o arie destul de mica nu este nevoie de corpuri de iluminat prea puternice. Poti alege, de exemplu, niste spoturi LED cu senzori care se vor aprinde numai atunci cand se detecteaza miscare in zona. Astfel, nu vor mai exista probleme ca ai uitat lumina aprina tocmai atunci cand ai plecat in concediu.

 

Iluminarea oglinzilor din baie

Pentru un machiaj reusit dar si pentru un barbierit ca la carte ai nevoie de cea mai buna lumina in zona oglinzii. Si, pentru ca sa nu depinzi de sursa de lumina generala, poti monta niste spoturi LED in zona oglinzii. Acest lucru ajuta si pentru a crea senzatia unui spatiu mai mare, mai bine luminat, fiind solutia perfecta in special pentru baile mici.

De asemenea, spoturile sunt ideale pentru a fi folosite in timpul noptii atunci cand nu doresti sa utilizezi sursa de iluminat principala.

 

Spoturile LED ideale si pentru iluminarea spatiului exterior

In gradina ta sau in curte vor crea un efect deosebit. Spatiul ales sau obiectele care doresc a fi puse in evidenta vor arata minunat cu ajutorul acestor spoturi LED. Pot sa fie utilizate si in zona piscinei pentru a avea mai multa lumina ambientala.

Privelistea va deveni incantatoare iar aceste idei de amplasare a acestor corpuri de iluminat te va inspira si vei crea un spatiu ideal pentru a petrece timpul intr-un mod placut.