Împreună pentru Ucraina – Aegon donează 1 milion de Euro în ajutoare umanitare pentru populația Ucrainei

Cluj - Napoca - 2 martie 2022

Comunicat tip General in Social, CSR

-Echipa Aegon din România a adunat materiale sanitare, alimente neperisabile, jucării și donații în bani; acestora li s-a alăturat contribuția de 10.000 Euro făcută de Aegon Pensii și Aegon Asigurări de viață din România;
-100 de paturi și saci de dormit vor fi trimise în Ucraina;
-La nivel global, compania face donații în valoare de 1 milion de euro.

Aegon

Aegon

Aegon s-a mobilizat pe toate planurile, într-o amplă campanie de susținere a populației afectate de războiul din Ucraina. Aegon România a răspuns chemării venită din partea companiei mamă și completează donația de 1 milion de euro a Grupului Aegon, cu materiale sanitare, pături, saci de dormit, alimente, jucării plus o contribuție suplimentară de 10.000 de euro. 

Încă de la primele ore ale dimineții de 24 februarie, când a fost anunțat primul atac asupra Ucrainei, echipa Aegon România a fost zguduită de cursul evenimentelor. 

„Misiunea noastră este aceea de a clădi un viitor financiar mai bun, un viitor sigur pentru copiii și familiile noastre. E de datoria noastră să ajutam – noi ca și companie, noi ca și părinți, ca și vecini ai Ucrainei, cu prieteni în Ucraina, ca oameni care simt durerea și zbaterea familiilor a căror viață a fost schimbată realmente peste noapte. Nu pot decât să sper că pacea e aproape, că primăvara va aduce soare și liniște ca să ne putem reconstrui o viață și o lume cu armonie și comunicare”, spune Sînziana Maioreanu, CEO Aegon România.

Pentru că totul s-a întâmplat extrem de repede, echipa Aegon a căutat o cale prin care să participe activ cât mai eficient. Adică să furnizeze exact ajutoarele cerute, în punctele în care era cea mai mare nevoie de ele. Soluția găsită pentru ca rezultatul tuturor acestor demersuri să ajungă la timp la cei în nevoie a fost colaborarea cu Crucea Roșie, atât la nivel global cât și local, cu Crucea Roșie din România și Cluj. Organizația a pornit o cauză în acest sens la nivel global, cu acțiuni dedicate de strângere donații în fiecare țară și cu intervenții direct în Ucraina.

„În aceste momente este important să fim solidari. Colegii, prietenii, familiile noastre, cu toții privim și trăim evenimentele cu îngrijorare, dar și speranță. Așa cum am făcut-o și în trecut, ne-am unit forțele și de această dată. Ca echipă, am adunat materiale sanitare, alimente neperisabile, jucării și bani pentru Crucea Roșie. Umanitatea nu are granițe. Donăm și 100 de paturi și saci de dormit care vor fi trimise în Ucraina. Acestora li s-a adăugat donația de 10.000 euro făcută de Aegon Pensii și Aegon Asigurări de Viață din România. Acțiunile noastre, aici, în România se adaugă celor făcute de Grupul Aegon, de la Haga ”, spune Sînziana Maioreanu.

Despre Aegon

Aegon România face parte dintr-unul dintre cele mai mari grupuri financiare din lume, specializat în asigurări de viață, planuri de pensie și soluții pentru investiții. Aegon are, la nivel mondial, o tradiție de peste 175 de ani. În total, cei peste 22.300 de angajați ai companiei oferă servicii financiare pentru aproximativ 34,4 de milioane de clienți din America, Europa și Asia. Aegon a intrat pe piața din România în 2007, prin compania de pensii private, și în 2008 prin compania de asigurări de viață. În prezent, Aegon are în România peste un milion de clienți și 150 de angajați.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/acasa-media/impreuna-pentru-ucraina-aegon-doneaza-1-milion-de-euro-in-ajutoare-umanitare-pentru-populatia-ucrainei