Imprimanta inkjet sau laser? Cum faci alegerea potrivita nevoilor tale

BUCURESTI - 12 octombrie 2020

Comunicat tip General in Media / Publicitate, Tehnologie, Internet

Cand vrei sa cumperi o imprimanta, sa faci alegerea cea mai buna poate fi o misiune destul de dificila. Pentru a putea alege dintre toate optiunile din piata primul pas este sa stabilesti din start care sunt nevoile tale si de ce ai nevoie de la o imprimanta.

Toner-shop

Toner-shop

Multifunctionalele, care au si functie de imprimare, si de scanare, si de copiere si chiar de fax, sunt recomandate pentru persoanele care lucreaza acasa cu documente sau pentru activitati de birou si care impun un volum ridicat de tiparire. Exista si multifunctionale de dimensiuni mici, sa le spunem de uz casnic, insa inainte de a achizitiona unul este bine sa te gandesti cat de mult ai nevoie de toate functiile sale. Multifunctionalele moderne sunt usor de utilizat, fiind dotate cu touchscreen, iar afisajul lor te va ajuta sa identifici mult mai usor eventuale probleme.

Imprimantele sau multifunctionalele inkjet sunt mai potrivite pentru utilizarea acasa, de catre cei care printeaza sau fotocopiaza documente ocazional. Acestea sunt mai ieftine decat cele cu laser, insa la un volum mare de print sunt nerentabile, intrucat consumul de toner este mai ridicat.

La Toner-shop.ro vei gasi cartuse imprimanta pentru modelul tau de imprimanta, fie ca este inkjet, fie ca este laser. Cartusele de cerneala pentru imprimantele inkjet sunt mai ieftine si au in general o capacitate de tiparire de 100-200 de pagini. In schimb, cele pentru multifunctionale laser sunt mai scumpe, insa au un volum de tiparire ce poate ajunge si la 2000 de pagini.

Daca, spre exemplu, detii un multifunctional HP, este recomandat sa folosesti cartus cerneala HP. Desi pretul mai avantajos al consumabilelor compatibile te-ar putea atrage, producatorul recomanda in manualul de utilizare al imprimantelor sale folosirea de cartuse originale, intrucat riscul de a produce daune multifunctionalei sunt mai mici. De asemenea, nerespectarea recomandarilor producatorului poate duce la pierderea garantiei, iar o reparatie te-ar putea costa mult mai mult decat economia facuta la inlocuirea cartuselor.

Toner-shop.ro iti ofera preturi accesibile la cartusele HP si, in plus, beneficiezi de livrare gratuita in Bucuresti, la orice comanda, si in tara, la minim trei produse achizitionate. Comenzile plasate in magazinul online vor fi procesate in cel mai scurt timp, pentru ca produsele sa ajunga cat mai repede la clienti. In Bucuresti, livrarea se poate face in aceeasi zi, in cursul saptamanii, daca plasarea comenzii s-a facut inainte de ora 12.00. Plata produselor se poate face online, ba chiar este incurajata, pentru a se limita, astfel, interactiunea client-curier, insa se accepta si plata cash, la livrare.