Inele cu semnificație pe care să le ai în garderobă

BUCURESTI - 11 iunie 2021

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle, Media / Publicitate

Orice inel are o semnificație anume pentru cea care îl poartă: fie că l-ai primit de la o persoană deosebită; ți l-ai făcut cadou cu o ocazie specială din viața ta sau pur și simplu l-ai văzut și ți-a plăcut. Pe lângă toate aceste semnificații care țin de partea intrinsecă, există și simbolistici care însoțesc inelele în funcție de forma lor mai ales și de istoria culturilor din care provin aceste simboluri.

Inele

Inele

Azi îți vom povesti despre câteva inele de argint care își au inspirația în culturi mai apropiate sau mai îndepărtate de a noastră. Poate cel puțin unul ți se potrivește și vei dori să îl ai în garderobă.

Aceste inele despre care vom vorbi azi le poți purta atât zi de zi, cât și la ocazii speciale. Deoarece bijuteriile Indira sunt atât de versatile încât de-abia le vei da jos de pe degete.

Inele cu simboluri speciale

Inel din argint Ankh

Dacă este pentru prima dată în viață când auzi de Ankh, trebuie să știi că acesta este o hieroglifă egipteană care simbolizează o viață lungă. Faraonii primeau la naștere o amuletă în formă de ankh ca semn de binecuvântare. Dacă și tu ești pasionată de cultura egipteană și hieroglife, iată un inel pe care trebuie neapărat să-l ai. Îl găsești atât în varianta pentru baza degetului, cât și în cea midi, perfectă pentru stacking.

Inel din argint Rose Knot

Inelul din argint rose Knot este simbolul perfect atunci când vrei să marchezi un eveniment important din viața ta. Simbolul nodului poate însemna atât de multe pentru fiecare: de la un angajament pe care l-ai luat în viața profesională sau personală; până la venirea pe lume a unui nou membru al familiei. Culoarea rose este una deosebită, care transformă acest inel în unul și mai special. Dacă totuși preferi varianta clasică a culorii argintii, îl găsești și în varianta midi.

Inel din argint Eternity

Inelul de argint Eternity, după cum îi spune și numele, are în compoziția sa simbolul eternității, al fertilității și al transformării. Este unul dintre cele mai cunoscute simboluri din lumea întreagă și din orice cultură.

Inel din argint midi Wraparound Leaf

Frunzele de lauri sunt cunoscute mai ales din perioada romană, atunci când războinicii primeau coroane de laur - sau dafin - ca simbol al luptelor câștigate. Este un atribut al gloriei și al victoriei care a dăinuit în timp și s-a transferat de la o cultură la alta. Inelul din argint Wraparound Leaf poți să îl dăruiești cuiva care a avut recent un mare succes și astfel să-l încununezi. Fiind midi și ajustabil, acesta se va potrivi pe orice deget și va fi perfect pentru stacking.

Inel din argint Celtic Knot

Nodul Celtic este probabil unul dintre cele mai cunoscute simboluri. Asemănarea acestuia cu o mandală nu este deloc întâmplătoare și pornește din timpuri vechi apuse, de când simbolistica era foarte importantă pentru această cultură. Simbolistica acestuia este interconectarea, iar celții se refereau mai ales la legăturile cu strămoșii. Atunci când achiziționezi inelul tu alegi ce înțeles dorești să-i dai, însă și cel inițial este plin de însemnătate.

Inel din argint Twig

Acest inel din argint aduce natura lângă tine mereu. Are forma unei crengi, iar delicatețea lui îl face perfect pentru orice ținută. Chiar dacă ești iubitoare de natură sau nu, acest inel minimalist îți va aduce liniște de câte ori îl vei privi, datorită designului său special. Poți să îl porți de sine stătător sau în combinație cu alte inele.

Acestea sunt doar câteva dintre inelele cu simboluri pe care le găsești la Indira. Unele mai cunoscute, altele mai puțin, dar care cu siguranță vor avea un impact asupra ta sau asupra celor cărora le vei face cadou.

Mai mult decât atât, fiecare comandă online pe site îți aduce beneficii: reduceri în funcție de sezon și modele, puncte care se transformă în discounturi la următoarele comenzi și, cel mai important: experiența de a cumpăra bijuterii Indira care se încheie mereu cu un zâmbet pe buzele destinatarei. Pentru că orice bijuterie ai comanda de la ei vine frumos împachetată și cu un certificat de autenticitate și garanție - lucruri care cu siguranță nu trebuie ignorate.

Îndrăznește să strălucești zi de zi cu bijuteriile care ți se potrivesc cel mai bine!