Informatii esentiale pentru cei care cauta Salon pentru Nunta

BUCURESTI - 30 septembrie 2019

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Unul din momentele cu adevarat uimitoare din viata este ceremonia nuntii. Traditiile, juramintele emotiile prietenilor si familiei tale fac din acesta unul dintre momentele speciale din viata ta. Traiesti la intesitate maxima fiecare clipa si doresti ca aceste amintiri sa poata dura o viata. Pentru ca iti doresti ca totul sa fie perfect, alegerile pentru desfasurarea acestui minunat eveniment trebuie sa fie dintre cele mai bune.

.

.

Alegerea restaurantului este fara indoiala, unul din cele mai importante elemente ale acestui eveniment. Si asta presupune un loc care sa iti ofere intimitatea specifica unei nunti, sa fie spatios, elegant si luminos, care sa aiba un loc special de dans si care sa iti permita sa personalizezi, de ce nu, modul de dispunere a meselor pentru invitati.

In Bucuresti, spre exemplu, nu este greu sa faci alegerea in privinta unui salon de nunta, data fiind oferta variata care se adreseaza tuturor gusturilor si bugetelor. Sunt saloane de nunta care ofera capacitate relativ mare, de la 50 de persoane la peste 200 sau 300 de persoane, dar sunt si saloane de nunta cu capacitate foarte mare, peste 1000 de persoane.

Cei care planuiesc o nunta eleganta intr-un loc special din Bucuresti si care au pe lista maxim 300 de invitati, vor putea descoperi locul unde bucuria se simte in pasi de dans, un salon aparte, care poarta o interesanta poveste pe care putini dintre noi o cunoastem. Cu ceva timp in urma, cladirea care gazduieste astazi evenimente precum nunta si botez, era o institutie demna de un palat prin anvergura constructiei. A devenit astazi, o locatia generoasa in care au loc evenimente speciale organizate cu mult bun gust si eleganta. Pentru multi dintre cei care i-au pasit pragul, este locul ideal pentru o nunta chic la un pret mic. Este vorba despre cladirea Palatul CFR, un loc absolut inedit si plin de farmec pentru un eveniment atat de special precum o nunta. Cei care doresc sa organizeze petrecerea de nunta aici, se vor putea bucura de servicii aditionale oferite la cerere, asigurate de un personal calificat ce va va sta la dispozitie pe toara durata petrecerii. Printre serviciile oferite de cei care va gazduiesc in acest salon de nunta se regasesc servicii de foto si video, aranjamente florale si nelipsitul candy bar.

Alegerea celui mai bun drum se cunoaste de la cele mai mici detalii, iar cei de la BunBun Events stiu asta foarte bine, pentru ca ei pun suflet in tot ceea ce fac si asta ii conduce intotdeauna pe drumul cel bun. BunBun Events este fara indoiala unul din locurile care iti asigura o serie de evenimente de un real bun gust si la preturi excelente.