JRK Travel-Transport Persoane Germania-Olanda-Belgia

BUCURESTI - 30 martie 2021

Comunicat tip General in Media / Publicitate, Logistica/Transport

Cauți o firma serioasă de transport persoane România-Germania-Belgia-Olanda? Alege JRK Travel România.

Transport

Transport

Deci, ați decis să vă mutați în Germania! După ce ați trecut prin coșmarul birocratic de a obține permisul de ședere, permisul de muncă sau cetățenia, sunteți gata să explorați despre ce este vorba în Germania. Desigur, ați auzit că acesta este țara europeană a oportunităților cu orașe și orașe frumoase și totul este foarte curat. Dar cum este cu adevărat viața în Germania? Aici vom trece prin câteva caracteristici ale vieții în Germania, cele mai bune și mai ieftine locuri de locuit în Germania, precum și costul vieții.

Moneda
Euro este moneda oficială a Germaniei. Poate că ați știut acest lucru, dar dacă proveniți dintr-o țară în care moneda este diferită, fiți atenți că va trebui să o schimbați în euro sau nu veți putea cumpăra nimic. Cealaltă opțiune este ca dvs. să utilizați cardul dvs. de debit sau de credit, care va fi apoi taxat cu cheltuielile.

Alege o firma serioasa de transport Persoane Romania-Belgia.

Limba
Germanii vorbesc germana. Desigur, vorbesc alte limbi, cum ar fi engleza, dar pentru a vă plimba prin țară, cel mai bine este să aveți măcar niște abilități lingvistice de bază. S-ar putea să fii rău dacă nu ai idee cum să spui salut, te rog și îți mulțumesc în germană. Învățarea restului este destul de dificilă, deoarece regulile gramaticale sunt provocatoare, dar în fiecare oraș sau oraș în care locuiți, va exista o școală de limbi străine care oferă cursuri de limba germană.

Este liniștit acolo
Viața este destul de ocupată în Germania, ca în orice alt loc. Dar, în general, există pace și liniște oriunde te duci. Cu excepția cluburilor, care se vor delecta cu muzică techno. În afară de asta, veți descoperi că nemții își iubesc tăcerea, că există o corupție scăzută și că nu va fi atât de dificil să găsiți un loc de muncă.

Germanii își iubesc regulile
Este părerea stereotipă, dar germanii sunt o mulțime de oameni iubitori de regulă. Au legi scrise și nescrise la care aderă religios. Și dacă faceți ceva greșit, nu vă așteptați să fiți eliberați. Îndrăznește să treci pe jos și să traversezi strada pe o lumină roșie pentru pietoni și inevitabil vei avea ori un aspect murdar sau cineva se va opri și te va certa. Deci, citiți și informați-vă despre ce puteți și ce nu puteți face în noua dvs. casă.

Drepturi mai bune ale lucrătorilor
Angajații sunt apreciați destul de mult în Germania. Dacă sunteți un american care locuiește în Germania, este posibil să fi observat acest lucru mai mult decât alții. Angajații au o mulțime de organizații care își protejează drepturile și, dacă vă plângeți, cineva va asculta. Ca angajat, nu veți fi exploatat și nu veți fi la mila unui șef rău.

Serviciu clienți deficitar
Dacă locuiți într-un loc în care predică zicala „clientul este rege”, atunci veți fi profund surprinși în Germania. Germanii au un obicei slab de a nu oferi servicii clienților stelari, sau cel puțin nu la nivelul cu care sunt obișnuiți majoritatea americanilor sau canadienilor.

Mobilier apartament
Nu contează că găsirea unui loc de locuit este destul de dificil și costisitor, cu toate taxele pe care va trebui să le plătiți. Dar când vă mutați, veți găsi apartamentul gol. Dacă sunteți obișnuiți să vă mutați într-un loc nou și să aveți câteva dulapuri, o bucătărie și o chiuvetă de baie și poate un cadru de pat sau un dulap, uitați de asta. Majoritatea apartamentelor germane nu au nici măcar corpuri de iluminat, să nu mai vorbim de alte lucruri. Așadar, fiți pregătiți să cumpărați o bucătărie și alte articole de mobilier atunci când vă mutați în noua dvs. casă. Puteți găsi lucruri ieftine pe listele de ziare locale sau într-un magazin de mobilă uzat.

JRKTravel - firma transport persoane Romania-Germania.

Transport public bun
Trenul și autobuzul sunt la timp. De asemenea, sunt curate. Transportul public este utilizat pe scară largă în Germania și este o experiență incredibil de bună. Dacă obișnuiești să spui că autobuzul sau trenul tău au întârziat ca o scuză pentru a nu ajunge la muncă la timp, acest lucru nu va fi acceptabil în Germania. Comanda și actualitatea sunt extrem de apreciate aici, așa că vă veți distra folosind transportul public.

Orașe construite pentru biciclete
Drumurile din Germania sunt construite pentru toate tipurile de transport. Sunt prietenoși pentru pietoni și, cel mai important, pentru biciclete. Când vă mutați într-un oraș nou, cel mai ieftin mod de transport va fi cu bicicleta, astfel încât să îl puteți folosi foarte mult în Germania. Aproape toate drumurile au o bandă special concepută pentru biciclete și veți vedea bicicliști peste tot.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/acasa-media/jrk-travel-transport-persoane-germania-olanda-belgia