Lucrezi de acasa? Transforma terasa in biroul tau secret cu o pergola terasa premium!

BUCURESTI - 5 aprilie 2021

Comunicat tip General in Arhitectura / Design, Media / Publicitate

Modern si practic - pergole terase utilizate in proiectele de amenajare a unui birou acasa

Imagine

Imagine

Daca ai fi stiut ca amenajarea terasei cu pergola potrivita iti confera liniste in timp ce lucrezi, ai fi renovat deja spatiul de care dispui si pe care simti ca nu il exploatezi la maxim!

Indiferent ca locuiesti la casa sau la apartament, este foarte posibil ca spatiul terasei sa devina putin utilizat in anumite perioade ale anului: iarna e prea frig si plantele sunt aduse inauntru, mobilierul de exterior este depozitat, iar decorul pe care te straduiesti tot timpul anului sa il creezi ia si el o pauza pana in luna martie; vara e prea cald si te forteaza sa te retragi in zonele mai racoroase ale casei.

De ce sa nu te bucuri tot timpul anului de spatiul extra, pe care il poti folosi atat ca zona de relaxare, loc de citit sau pentru yoga si alte exercitii sau chiar birou cu priveliste, pentru un plus de inspiratie si motivatie?

Daca lucrezi de acasa sau doar ai pasiuni care necesita studiul la birou, atunci este nevoie sa delimitezi spatiului de relaxare, odihna de cel in care studiezi. Schimbarile aduse de evenimentele recente - pandemia care poate te-a determinat sa lucrezi part-time sau full-time de acasa - au adus schimbari si in dinamica de familie si in modul in care iti petreceai timpul acasa. Prin urmare, sa te bucuri de o priveliste minunata in timp ce lucrezi este un remediu, astfel ca amenajarea cu o pergola terasa te va ajuta sa creezi un spatiu de lucru, unde te poti retrage si lucra in liniste, fara a fi intrerupt de cei cu care locuiesti.

Specialistii de la Gaviota Simbac recomanda

Anumite articole din aceasta categorie se potrivesc pentru a amenaja un spatiu pentru vreme calda, ferit de razele directe ale soareluri, vant si precipitatii, iar unele modele de pergole sunt destinate crearii unui spatiu confortabil in orice anotimp.

Astfel de proiecte nu sunt realizate de la un an la altul, asa ca va trebui sa gandesti pe termen lung si sa optezi fie pentru sisteme complete de inchidere terase (sisteme cu sticla securizata sau pereti de vant), insa specialistii Gaviota Simbac mai au o propunere pentru tine: opteaza pentru produsele complementare, care functioneaza armonios cu pergosistemele, pentru a crea un spatiu util pe toata durata anului.

Pergole si sisteme de inchidere terase - ce caracteristici de exceptie au aceste produse?

Pergolele din categoria ZEN RAIN se remarca dintre toate sistemele de exterior, grație caracteristicilor tehnice de exceptie, dar mai ales beneficiilor oferite.

Sistemele de inchidere ZEN RAIN sunt perfect pentru a crea un spatiu deosebit la exterior, o extensie a casei, in care vei putea sa iti petreci timpul asa cum doresti, inclusiv in zilele prea reci sau prea calduroase. Structura robusta este realizata din aluminiu, iar acoperisul din materiale calitative, astfel ca aceste pergole pentru terasa vor oferi protectie atat impotriva razelor UV, cat si contra vantului si precipitatiilor.

In plus, aceasta pergola reprezinta alegerea perfecta daca iti doresti sa montezi pe structura ei sistem de inchidere terasa cu sticla securizata, pentru a prelungi perioada petrecuta in acest spatiu.

In gama de pergole si sisteme de inchideri terase vei gasi mai multe optiuni de amenajare, insa specialistii Gaviota Simbac garanteaza ca vei obtine un rezultat optim atunci cand optezi pentru pergola ZEN Rain si un sistem de inchidere solid, din sticla securizata, pentru a utiliza la maxim spatiul.

O noua intrebuintare pentru balcon sau terasa - efectul estetic conferit de modelele actuale de pergole

Cu o pergola instalata corect, te vei relaxa, lucra, citi in orice moment al zilei, in orice anotimp. Asigura-te ca optezi pentru iluminarea potrivita si un decor adecvat scopului principal pentru care iti doresti sa realizezi acest proiect pe terasa locuintei tale

Iata care sunt beneficiile pe care o pergola ti le va oferi:

-poti utiliza spatiul terasei/balconului/verandei pe toata durata anului;

-pergolele actuale sunt proiectatepentru a putea aplica sisteme cu sticla sau rulouri din plastic, pentru a utiliza spatiul si pe timp de ploaie, vant, toamna, iarna;

-exista variante potrivite pentru suprafete diverse (terase de dimensiuni medii).

Echipa Gaviota Simbac te vor ajuta sa alegi varianta potrivita pentru inchiderea terasei: pergola si un sistem de inchidere laterala (sisteme realizate din sticla securizata), astfel incat timpul petrecut acasa sa fie unul de calitate, fie ca lucrezi sau iei o pauza si acorzi atentie peisajului din jurul locuintei tale.

 

Date de contact - Gaviota Simbac

Telefon - 021 369 71 51

Mail - inforomania@gaviotasimbac.com

Site - www.gaviotasimbac.ro

Adresa - Autostrada Bucuresti- Pitesti, km.23, Str.Ithaca, 400 - Bolintin Deal, Giurgiu