Milenium Shopping, lider pe piata hainelor second hand

Uricani - 30 ianuarie 2020

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Retail

Magazinele cu haine second hand sunt o oportunitate pentru persoanele cu venituri reduse si care doresc sa isi imbogateasca garderoba. Acesta este si motivul pentru care buticurile de cartier cu imbracaminte la mana a doua prospera pe zi ce trece. Succesul cel mai mare il au insa cele care se aprovizioneaza cu produse de buna calitate de la Milenium Shopping.

Milenium Shopping

Industria modei are un impact masiv asupra mediului, fiind responsabila pentru 20% din apele uzate ale planetei, 10% din emisiile de carbon si cantitati uriase de deseuri. Potrivit Programului Natiunilor Unite pentru Mediu, in fiecare secunda, un camion de gunoi plin de textile este aruncat la groapa de gunoi sau incinerat.

Din fericire, tanara generatie a inteles ce dezastru provoaca la nivel mondial industria fast fashion, astfel ca milenialii au inceput sa cumpere tot mai multe haine second-hand. Astfel, in ultimii 3-4 ani, industria hainelor la mana a doua a crescut exponential, de 21 de ori mai repede decat cea a hainelor noi. Practic, potrivit estimarilor, daca isi mentine cresterea, piata se va dubla in urmatorii cinci ani si o va depasi pe cea a hainelor de prima mana.

Haine, incaltaminte si accesorii folosite sunt acum disponibile in depozite engros. Cei care au intuit trendul pietei si si-au deschis magazine cu haine la mana a doua au ocazia sa comande haine second hand online in deplina siguranta.

Ce gasesti intr-un depozit de haine second hand

Milenium Shopping S.R.L. este o societate comerciala care a fost infintata in anul 2002 si care are ca principal obiect de activitate importul, sortatarea si comercializarea hainelor second hand. In depozitele sale din judetul Hunedoara se afla permanent o cantitate impresionanta de haine import second-hand provin provenite din Germania – zona Frankfurt, Austria, Suedia, Anglia si Olanda. Toate hainele sunt colectate doar din cartierele locuite de persoane cu venit mediu sau peste mediu, pentru a avea din start siguranta ca este vorba despre imbracaminte de calitate, bine intretinuta.

Odata ajunse in tara, hainele sunt sortate pentru ca mai apoi sa fie ambalate si pregatite pentru livrare. Doar cele mai bune dintre ele ajung in piata, pentru ca cei care le cumpara sa se bucure de produse de calitate. Fie ca vorbim de jeansi, tricouri, jachete, rochii sau pantofi, piesele second hand au atuul ca ofera diversitate.

Milenium Shopping este un depozit de haine second hand, lider pe piata din Romania, de la care se pot aproviziona toti proprietarii de magazine de desfacere din toata tara cu haine la mana a doua de cea mai buna calitate. In cea mai mare parte este vorba despre piese originale, care au trecut cu brio testul calitatii. Dincolo de imbracaminte, din depozit mai pot fi achizitionate si jucarii, accesorii sau articole pentru casa.

Totodata, Milenium Shopping pune la dispozitia celor interesati si lavete din bumbac de diverse dimensiuni, extrem de utile la nivel industrial.

De la distribuitorul de haine second hand Milenium Shopping se pot face foarte simplu achizitii online, evitandu-se deplasarile pentru aprovizionare.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/acasa-media/milenium-shopping-lider-pe-piata-hainelor-second-hand