Moneezy – platforma modernă și eficientă de comparare de împrumuturi

BUCURESTI - 18 august 2020

Comunicat tip General in Afaceri, Banci / Asigurari, Educatie / Cultura, Media / Publicitate, Internet

Popularitatea serviciilor online continuă să crească, în special de când au fost introduse noi reguli și măsuri de distanțare socială din cauza pandemiei COVID19. Cu toții încercăm să avem cât mai puține interacțiuni innecesare și să evităm spațiile mici sau aglomerate.

.

Studiile recente arată că un utilizator român petrece în medie 7 ore pe net, nu este de mirare așadar că mii de utilizatori apelează tocmai la soluții online când au nevoie de informații, de ajutor, pentru a face cumparaturi sau pentru multe alte activităti.  Aceași tendință putem să observăm și când vine vorba de accesarea unui credit, fie el bancar sau nebancar.

Moneezy este o platformă internațională care ajută oamenii din întreagă lume să compare împrumuturi online, rapid și ușor, astfel ca solicitantul să facă o decizie informată și să obțină întotdeauna un împrumut performant. În prezent Moneezy activează în peste 30 de țări, pe 4 continente și se distinge prin performanță și tehnologie de vârf.

Moneezy oferă o bună imagine de ansamblu a celor mai populare oferte în materie de împrumuturi online, fie ele credite nebancare, credite online noi, credite de nevoi personale, pe termen lung sau scurt. Pentru a oferi un serviciu sigur, Moneezy lucrează doar cu creditori autorizați, precum HoraCredit sau ViaConto. Moneezy este foarte ușor de folosit, astfel că solicitantul trebuie să introducă doar suma de bani dorită și perioada de rambursare iar în câteva secunde o sa fie afișate oferte personalizate pe baza criteriilor introduse. Sub fiecare ofertă veți găsi un exemplu de credit, unde este inclusă suma împrumutată, perioada de rambursare, suma totală de plată și dobânda anuală efectiva (DAE). DAE este exprimată în procente și include rata dobânzii, precum și toate taxele și comisioanele percepute de creditor. DAE este așader cel mai bun factor de comparare a împrumuturilor. Cu cât este DAE mai mică, cu atât este creditul mai performant, mai avantajos pentru solicitant.

Însă Moneezy nu este doar o platforma de comparare împrumuturi, ci și de informare. Pe site-ul Moneezy găsiți informații detaliate despre tipurile de credit disponibile, despre avantajele și dezavantajele fiecărui tip de credit, despre procesul de aplicare, precum și informații despre creditorii individuali. Platforma este 100% gratuită, pentru oricine, la orice oră a zilei.

Indiferent dacă solicitantul are experiență anterioară în materie de credite online nebancare sau este pentru prima dată când opteaza pentru acest tip de credit,  obiectivul principal al platformei Moneezy este să ajute clientul să ia decizii informate despre viitorul său financiar și să găsească cel mai bun împrumut, potrivit nevoilor sale.

Moneezy este deținut de agenția de marketing Intelligent banker ApS, specializată in servicii digitale. Moneezy oferă posibilitatea de a compara împrumuturile, însă nu oferă creditele în sine sau consultații financiare.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/acasa-media/moneezy-platforma-moderna-si-eficienta-de-comparare-de-imprumuturi