NEXEN N’FERA Sport

BUCURESTI - 16 februarie 2021

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Pe JANTA.RO gasesti o gama diversificata de anvelope de vara, iarna sau allseason de la marci premium consecrate precum Continental, Pirelli, Michelin precum si marci medium. Printre acestea se numara si marca de anvelope Nexen.

Jante

Jante

Nexen este o companie cu o experiență de peste 70 de ani în industria anvelopelor. înființată în Korea aniilor 1942 și folosind cele mai moderne metode, Nexen menține în mod consecvent pasul cu cele mai recente tehnologii.

Nexen reprezintă alegerea ideală pentru echiparea standard a unor modele selecționate în rândul unor producători consacrați de automobile.

Modelul N'FERA RU1 destinat SUV-urilor a fost ales de către Porsche ca echipare standard a modelului Macan.

Și în cazul producătorilor precum Dacia, Skoda, Volkswagen și KIA, au ales anvelopa N'BLUE HD pentru echiparea standard a anumitor modele selecționate.

Performanțele anvelopelor NEXEN au fost apreciate în testele desfășurate de publicațiile din domeniu. Modele precum N’FERA SU1 și WINGUARD SNOW’G WH2 au obținut calificative bune în probele desfășurate de ADAC și Auto-bild iar anvelopa N’BLUE HD PLUS a fost desemntată câștigătoare a testului ACE în 2016.

În 2019 modelul premium N'FERA AU7', a fost acreditat cu distincția iF Design Award pentru performanțele sale în materie de frânare și a tehnologiei anti-uzură de care dispune.

Printre modele emblematice mărcii NEXEN se numără și anvelopa de vară N’FERA Sport.

 Testul Auto Bild la care luat parte și modelul N’FERA Sport, s-a desfășurat în două etape, a fost realizat pentru anvelope de vară, cu dimensiunea 245/45 R18, de la cincizeci de mărci importante oferite în prezent în Europa.

În Germania, Auto Bild este cotată ca fiind una din cele mai renumite publicații din domeniul auto.

Anvelopele au fost montate și testate pe un BMW seria 5, și au fost evaluate în prima etapă după performanțele de frânare obținute pe carosabil ud și asfalt uscat. Modelele clasate în primele douăzeci de poziții s-au calificat automat în etapa finală a testului, acolo unde au fost punctate după criterii ce țin de manevrabilitate, uzură înregistrată în test, zgomot produs și stabilitate oferită.

Modelul N’FERA Sport, produs de NEXEN TIRE în Europa a reușit să ocupe locul 6 și a obținut calificativul EXEMPLAR în clasamentul final din testul Auto Bild.

Punctele forte pe care anvelopa N’FERA Sport de vară le-a demonstrat în timpul testului au fost stabilitatea pe carosabil ud și uscat, distanța scurtă de frânare și zgomotul de numai 66,6 dB produs în rulare.


Anvelopa NEXEN N’FERA Sport este destinată automobilelor sport echipate cu jante cu dimensiuni curpinse între 17” până la 20” în diametru, lățimea maximă disponibilă fiind de 275 mm. Descoperă întreaga gamă de anvelope NEXEN direct pe site.

Încearcă experiența JANTA.RO - cel mai simplu și facil mod de a-ți echipa mașina din timp pentru vară cu jante din aliaj, jante din otel, anvelope sau roti complete.

Cu ajutorul configuratoarelor 3D de jante si roti complete poti gasi cu usurinta jantele si anvelopele 100% compatibile cu orice model de masina disponibil pe piata. Intuitive si usor de folosit, configuratoarele au nevoie doar de putine date tehnice despre masina pentru a va indica ceea ce este compatibil cu autoturismul dumneavoastra. Dupa ce selectati marca, modelul, anul fabricatiei si motorizarea ve-ti gasi doar produsele care se potrivesc cu aceste specificatii.

In plus, cu ajutorul configuratorului 3D  puteti vedea in timp real cum arata jantele sau rotile complete pe masina dumneavoastra.

Dupa selectarea modelului dorit, puteti opta pentru montarea acestora la unul dintre service-urile partenere din intreaga tara. Platforma ofera posibilitatea alegerii a doua zile si doua intervale orare la care doriti sa se efectueze montajul. Dupa confirmarea comenzii veti primi un email de confirmare a programarii si tot ce mai aveti de facut este sa va prezentati la service pentru montaj. De efectuarea transportului catre service ne ocupam noi. Acest serviciu este valabil doar cu plata online a produselor.