O casă de pompe funerare din Sectorul 6, duce serviciul de consultatie la un alt nivel cu ajutorul tehnologiei în industria de funerare

BUCURESTI - 9 octombrie 2020

Comunicat tip General in Media / Publicitate

În ultimii ani, consumatorii se bazează pe Internet ca principală resursă pentru informații. Ca răspuns, întreprinderile și-au sporit prezența pe web și serviciul funerar nu face excepție. Pentru a îmbunătăți serviciile pentru familii și comunitate, majoritatea caselor de pompe funebre au acum propriul site web, ceea ce permite firmelor de servicii funerare să își afișeze cu ușurință produsele și serviciile și, la rândul său, le oferă consumatorilor libertatea de a efectua cercetări după bunul plac.

Servicii funerare

Servicii funerare

Casa funerara din sectorul 6, Baidoc, ajuta familiile cu consultanță gratuită pe Skype sau WhatsApp pentru a vedea produsele în timp real, fără să se mai deplaseze la showroom-ul acestora, evitand astfel contactul fizic, pe cat posibil...

Acest serviciu a inceput odata cu pandemia pentru a evita vizitele la sediul firmei si astfel protejand oamenii, dar si echipa.

Vizitele au loc doar daca este absolut necesar si doreste clientul.

Compania dezinfecteaza sediul o data pe zi, au masti pentru clienti in cazul in care acestia nu vin deja cu ele si dezinfectant la intrare.

Transportul cu masina funerare se face in conformitate cu cu Legea 92/2007.

Managerul firmei de pompe funebre, atentioneaza clientii asupra ACORDULUI DE FUNCTIONARE eliberat de Consilul Local in conformitate cu Legea 650 / 2002 la care trebuie sa fie atentie pentru ca serviciile oferite de o firma de profil sa fie in legalitate si sa fie siguri ca aceste companii sunt inregistrate si au dreptul legal de a functiona.

De asemenea, acesta atentioneaza asupra fraudelor firmelor de pompe funebre care organizau inmormantarea pentru aproape trei sferturi dintre decedati ai caror urmasi foloseau doar ajutorul social oferit de primarie, conform acestui articol de la PROTV.RO.

Afacerea familiei Baidoc este una cu traditie si a inceput in urma cu o generatie de la tatal actualului proprietar, care si-a invatat fiul cum sa faca toate pregatirile necesare unei inmormantari.

Crezul casei Baidoc este “trebuie sa tratam fiecare caz cu profesionalism si cordialitate fata de familiile indurerate si sa luam povara pregatirilor de pe umerii lor”, a spus maganerul.