Ofertă implant dentar INNO® - 400EUR reducere la restaurări dentare totale maxilar/mandibulă

BUCURESTI - 12 noiembrie 2019

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Sanatate

Clinica Dental Premier oferă acestă variantă rapidă şi simplă de restaurare a danturii şi a zâmbetului prin medicii săi cu peste 10 ani de experienţă, ultraspecializaţi în implantologie şi chirurgie dento-alveolara, cu ajutorul implanturilor cu încărcare imediată şi a tehnologiilor de ultima oră «High Tech Dentistry®». 

Oferta implant dentar

Oferta implant dentar

În perioada 1 noi – 31 dec 2019, se oferă o reducere de 400 Euro la restaurările dentare totale cu implanturi INNO şi lucrare fixă în 24 ore prin INNOvator Fast Smile® - marcă înregistrată Dental Premier!

Clinica Dental Premier este Centru de Excelenţă Dentsply Sirona® - liderul mondial în tehnologie dentară. Deţinem de asemenea Certificatul de Excelenţă pentru implanturile Fast and Fixed Bredent®, graţie numărului mare de reablitări dentare totale realizate cu succes. Peste 10 ani de experienţă, peste 2500 de reabilitări totale, peste 19200 de implanturi inserate cu succes şi peste 11700 pacienţi fericiţi!

Restaurarile dentare totale la maxilar şi/sau mandibular cu INNOvator Fast Smile®"

Tehnica INNOvator Fast Smile® este indicată în cazul în care nu mai există niciun dinte (edentaţie totală) sau când puţinii dinţi rămaşi au indicaţie de extracţie. În aceste cazuri, inserarea implanturilor şi aplicarea lucrării fixe provizorii pot fi realizate în 24 de ore.

Implantul dentar cu încarcare imediată reprezintă o tehnică de fixare a unei proteze temporare (coroana) în aceeaşi zi (sau maxim 24 de ore, în cazul reabilitărilor totale) cu inserarea implantului dentar. Prin urmare, pacientul nu mai trebuie să poarte o proteză mobilă, ci poate avea o soluție estetică și funcțională imediată care îi permite să zâmbească fără probleme la ieşirea din clinică.

Implantul cu încărcare imediată se realizează în zone cu valoare estetică ridicată, cum ar fi incisivii centrali și în cazul restaurarilor de pe întregul maxilar sau mandibular, caz în care lucrarea provizorie este ataşată pe 4 implanturi drepte şi angulare la 35 grade.

Lucrarea dentară definitivă se aplică în medie la două-trei luni după inserarea implantului dentar.

Restaurarea de tip “INNOvator Fast Smile®" permite utilizarea implanturilor dentare cu încarcare imediată pentru restaurările dentare totale sau parţiale la maxilar sau mandibulă.

INNOvator Fast Smile” este soluția optimă la problemele estetice și funcționale care schimba calitatea vieții pacientilor, acum cu o reducere de 400 EURO.

400RON reducere la implantul dentar rapid INNO®

De asemenea, se oferă o reducere de 400RON la implanturile dentare cu încărcare imediată INNO®, în cazul restaurărilor dentare parţiale.

Ce este implantul dentar INNO®?

Sistemul premium de implant dentar INNO® dezvoltat în Coreea de Sud este disponibil la nivel mondial de peste 20 de ani şi se caracterizează prin avantaje multiple precum:

Calitate: un sistem bine proiectat, fabricat din titan pur neutru, INNO® este acceptat cu ușurință de corpul uman. Implanturile INNO® sunt fixate în tuburi de sticlă sterile și sunt deschise chiar înainte de începerea procedurii de implant.

Stabilitatea țesuturilor: Designul şurubului contribuie la osteointegrarea puternică şi rapidă

Fără micromişcări INNO® este un implant care are o bună conexiune între bont şi surub, oferind astfel stabilitate țesuturilor şi împiedicând pătrunderea bacteriilor.

De-a lungul timpului am câştigat încrederea pacienţilor noştri prin tratamente neinvazive, utilizând cele mai minuţioase tehnici şi tehnologie dentară ‘High Tech’ de ultimă oră, totul desfaşurându-se în conditii sigure, aseptice şi folosind metode de sterilizare conform normelor europene.

Experienţa noastră şi dialogul constructiv cu pacienţii sunt garanţia succesului nostru comun.

Faptul că reuşim să schimbam viaţa pacienţilor noştri în bine şi să le oferim un motiv în plus să zâmbească, este cea mai frumoasă parte a meseriei noastre.