Oferte 1+1 sau promotii bazate pe reduceri? Ce conteaza mai mult cand cumparam lenjerii de pat bumbac, spre ce se indreapta clientul modern?

BUCURESTI - 24 iulie 2020

Comunicat tip General in Media / Publicitate, Retail

La fiecare sesiune de shopping online toata lumea cauta cele mai bune reduceri si cele mai bune promotii la lenjerii de pat bumbac sau la alte produse pe care vor sa le cumpere pentru acasa, pentru la locul de munca.

Lenjerii de pat

Ofertele 1+1 si promotiile in care sunt reduceri foarte mari sunt cele mai populare tipuri de campanii de fidelizare desfasurate de magazinele online cu lenjerii de calitate. Ofertele 1+1 presupun cumpararea a doua produse la pret de unul singur, nu conteaza daca sunt din aceeasi colectie sau din colectii diferite, daca sunt modele diferite, conteaza ca al doilea nu este platit. In felul acesta se fac si economii substantiale mai ales daca lenjeriile de pat sunt mai scumpe.

lenjerii de pat bumbac 1+1

Oferta 1+1 la lenjerii de pat bumbac este gandita in asa fel incat sa aduca avantaje si clientilor, si comerciantului. Pe de o parte, clientul cumpara tot ce are nevoie si la final ii mai raman si bani pentru oricare alte cumparaturi, pe de alta parte magazinul online cu lenjerii de pat bumbac de foarte buna calitate vinde mai rapid stocurile si poate aduce noi si noi colectii. Oferirea de promotii bazate pe doua produse la pret de unul singur este poate cea mai sigura si mai simpla metoda prin care putem sa ne facem un stoc serios de lenjerii pentru pat ca sa le schimbam rapid si sa le spalam ori de cate ori avem nevoie. Este bine sa cumparam lenjerii de pat bumbac 1+1 mai ales daca vrem sa le inlocuim complet pe cele vechi, nu mai cautam prin toate magazinele online lenjerii de foarte buna calitate, le avem pe toate intr-un singur loc si putem sa le includem intr-o singura comanda.

Cu ofertele 1+1 suntem siguri ca putem recupera intreaga investitie initiala foarte repede, rezistenta mare la uzura si textura placuta, fibrele foarte usor de intretinut, toate aceste caracteristici pot reprezenta avantaje ale unor lenjerii de pat bumbac din ofertele magazinelor online cu experienta.

lenjerii de pat bumbac ranforce

Promotiile bazate pe reduceri consistente si cumulate sunt si ele populare si cautate in online. Spre deosebire de ofertele la lenjerii de pat bumbac ranforce sau alt tip de bumbac cu doua lenjerii la pret de una singura, cele cu reduceri mari apar mai rar si sunt specifice unor perioade din an. Ele apar atunci cand si cumparatorul e dispus sa cheltuiasca mai mult si sa raspunda la acest tip de campanii. De exemplu, putem vedea reduceri importante la lenjerii de pat bumbac din toate categoriile la o aniversare a unui magazin, de sarbatori, de Black Friday. Reducerile pot sa fie mult mai mari in perioade din an cand cererea de lenjerii de pat bumbac este in crestere sau cand clientii cauta mult mai multe tipuri de lenjerii pe acelasi site.

Daca este sa analizam ce conteaza mai mult pentru clientul modern, reducerea sau produsul oferit gratuit cand cumperi un altul s-ar putea sa avem surprize. Sunt unii clienti care s-ar bucura sa le aiba pe amandoua si asteapta campanii de acest tip, sunt altii care sunt mai tentati sa cumpere lenjerii de pat cu reduceri mari decat sa cumpere din ofertele 1+1. E clar insa ca ofertele 1+1 sunt mai puternice si mai bune decat reducerile, dar doar in conditiile in care economiile facute depasesc reducerea oferita in cealalta campanie promotionala. Cu alte cuvinte, cumparam lenjerii 1+1 mai repede decat o facem cand dam peste reduceri mai mari. Poate si pentru ca reducerea are de multe ori o valoare negativa in ochii clientilor, iar o oferta 1+1 inspira mai mare incredere, nu apare reducerea si deci nici „aura” negativa.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/acasa-media/oferte-1-1-sau-promotii-bazate-pe-reduceri-ce-conteaza-mai-mult-cand-cumparam-lenjerii-de-pat-bumbac-spre-ce-se-indreapta-clientul-modern