Palatul Suter – UN LOC DE POVESTE

BUCURESTI - 4 noiembrie 2019

Comunicat tip General in Turism

Suter Palace Boutique Hotel se afla situat la doar 1 km de centrul Bucurestiului, la 100 de metri distanta de parcul Carol si la 1,1 km de Palatul Parlamentului.

.

.

Suter Palace Boutique Hotel dispune de o gradina superba, Gradina Suter, unde au loc periodic evenimente cu muzica live, bauturi alese, preparate delicioase, intr-un cadru natural unic ferit de tumultul orasului.

Palatul Suter, realmente o bijuterie arhitecturala construita in perioada 1902-1906,  este situat pe cel mai inalt punct geografic al orasului, intr-o locatie extrem de discreta si reconfortanta.

Cladirea, patrimoniu istoric, imbina intr-un mod armonios trecutul cu prezentul si proiecteaza cu viziune viitorul. Designul interiorului, realizat in stil atemporal, imbina mobilierul clasic cu o cromatica contemporana indrazneata si provocatoare.

Decorul interior al fiecarei camere este realizat din  materiale pretioase: lemn de nuc, foita de aur, cristale, matase, catifea, un stil incarcat de opulenta, eleganta si rafinament, extrem de apreciat de oaspetii romani si straini.

Una dintre destinatiile europene de top, apreciata astfel de Historic Hotels Europe, alaturi de proprietatii valoroase cu destinatie turistica din Irlanda, Germania, Croatia, Polonia si Tara Galilor, Palatul Suter devine locul preferat pentru petreceri exclusiviste cu note de lux si discretie, evenimente publice in gradina Palatului, dar si evenimente private, pentru momente cu adevarat unice. 

Camere pline de personalitate, cu design unic, cu eleganta lobby-ului, privelistea unica asupra orasului, Palatul este un concept de ospitalitate contemporana de 5 stele, care ofera o ambianta regala unica seducatoare intr-un mod iremediabil. Palatul Suter ofera spre cazare 13 camere Deluxe si 3 apartamente care iti taie pur si simplu rasuflarea. Poti alege una dintre camere din categoriile Deluxe Chic Room, Parliament View Room, Romantic Suite, Suter Signature Suite, Diplomat Suite, Royal Suite.

Se adreseaza atat persoanelor de business, cat si persoanelor care isi doresc sa traiasca momente speciale pline eleganta, invaluite de aerul inconfundabil aristocratic. Suprafetele generoase ale camerelor complet echipate, confortul mobilierului, balcoanele cu vedere catre Palatul Parlamentului sau catre oras sunt doar cateva din caracteristicile specifice ale unei alegeri inspirate.

Decorul luxos urmareste fiecare camera sau apartament, oferind oaspetilor unicitate, intimitate si confort, pentru ca sederea sa fie mai mult decat un popas intr-un loc special, sa creeze ambientul unei povesti unice sub aprenta unei emotii personale.