Parfumurile tester, o alternativa potrivita pentru iubitorii de parfumuri

BUCURESTI - 1 noiembrie 2019

Comunicat tip General in Afaceri, Monden / Lifestyle

In secolul 21 marea majoritate a oamenilor sunt pasionati de parfumuri. Atat femeile, cat si barbatii, aleg sa se exprime prin aroma parfumului pe care il poarta, facandu-se astfel remarcati. Astfel, parfumul a devenit o semnatura pesonala a purtatorului. Iubitorii de parfumuri ar spune ca acestea reprezinta o stare de spirit, exprimandu-se astfel prin esenta aleasa in fiecare zi.

parfumuri tester de dama

parfumuri tester de dama

Fiecare parfum se pliaza unei anumite stari, prin amestecul de note pe care acesta il contine. De asemenea multe persoane aleg parfumurile in functie de anotimp sau de emotiile pe care i le transmite o anumita perioada a anului. De aceea, exista parfumuri de sezon sau editie limitata, specifice unei sarbatori sau a unui eveniment. De exemplu primavara se poarta predominant pafumurile fresh, cu note de prospetime. Cu cat anotimpul este mai cald, cu atat intensitatea parfumului va scadea. 

Unele persoane isi aleg parfumurile in functie de zodie. La fel cum fiecare zodie are particularitatile ei si parfumurile au anumite note ce sunt mai predominante. Anumite zodii sunt mai indraznete si vor prefera parfumurile mai intense, cu iz misterios. Alte zodii sunt mai calme si prefera parfumuri mai subtile.

Indiferent de cum se face alegerea parfumului, fiecare persoana are o aroma preferata si un parfum de suflet pe care il va iubi in orice moment al anului sau al zilei. 

In ceea ce priveste calitatea si noutatea miresmelor, cele mai incantatoare parfumuri sunt cele ale designerilor cunoscuti. Acestea pot fi insa destul de costisitoare, avand in vedere ca vorbim de branduri de renume. O varianta mai accesibila la pret a acestor parfumuri o reprezinta deja binecunoscutele parfumuri tester. 

Parfumurile tester, o versiune accesibila a celor ce iubesc parfumurile

Parfumurile tester au fost create pentru a testa, asa cum le spune si numele, respectiva esenta. Ele au devenit insa populare in randul romanilor, avand o calitate excelenta si aceeasi mireasma ca si orginalele. Uneori pot fi greu de diferentiat chiar si pentru cunoscatorii din domeniu. Diferenta este, insa, vizibila in pret. Parfumurile tester au un pret mult mai accesibil, facandu-le astfel disponibile pentru orice buzunar. 

Sunt ideale pentru persoanele care isi doresc sa experimenteze farmecul unui parfum faimos, insa nu doresc sa cheltuie o mica avere pentru acest lucru. Prin folosirea unui parfum tester, consumatorul se bucura de toate beneficiile unui parfum de nisa: miros, persistenta si design. 

Pe https://www.parfumescu.ro este pusa la dispozitia clientilor o gama variata de parfumuri tester de calitate. Orice cumparator poate alege un parfum tester care sa il reprezinte si care sa ii incante zilnic simturile. Clientii magazinului online aleg sa se bucure de aromele parfumurilor celebre, dar in varianta de parfum tester. Magazinul este actualizat frecvent cu cele mai noi parfumuri, dar si cu parfumuri cerute de clienti.