Pizza pentru toate gusturile și pentru orice moment al zilei

BUCURESTI - 22 februarie 2021

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Dospită și inventată pe meleagurile însorite ale orașului Napoli, pizza a întrecut considerabil orice alt preparat din bucătăria italiană, câștigând o notorietate și o popularitate enorme. Fiind la bază o mâncare simplă, destinată populației sărace, gustul ei a cucerit rând pe rând toată păturile sociale, ajungând chiar până la cele mai înalte nivele.

Mamma Mia

Mamma Mia

Cu siguranță sunt puțini cei care nu au auzit cum a luat naștere celebra pizza Margherita din mâinile bucătarului napolitan Raffaele Esposito. Acesta, cu doar trei ingrediente, a vrăjit-o pe regina de Savoia - Margareta. De atunci au trecut peste 130 de ani și au luat naștere nenumărate sortimente de pizza, însă Margherita a rămas fidelă celor trei ingrediente: mozzarella, roșii și busuioc. Mai mult, cu timpul s-au încetățenit anumite reguli ce trebuie respectate pentru a obține o pizza adevărată, norme după care se ghidează și pizzaiolii de la Mamma Mia. Aceștia s-au specializat în a le prepara pofticioșilor clienți nu mai puțin de 30 de sortimente de pizza, care pot satisface toate gusturile.

 

Lăsând la o parte gustul inconfundabil și diversitatea sortimentelor de pizza, nu mai încape nicio îndoială că acest preparat este varianta cea mai la îndemână pentru persoanele care nu au timp să gătească, fie pur și simplu nu au chef. Așa că salvarea multora dintre noi vine în mod natural, punând mâna pe telefon pentru a comanda deliciosul preparat. Ideea e să nu fii prea înfometat, pentru că atunci vei număra toate secundele și minutele până ce-ți va fi livrată comanda. Dar așteptarea sigur va merita, iar pizza va fi parcă mai... gustoasă.

 

Iar dacă ai chef și de o plimbare, restaurantele Mamma Mia te primesc cu brațele deschise, iar tu vei fi încântat de ambianța plăcută și atmosfera relaxantă. Aici, orice sortiment comandat va fi un adevărat răsfăț culinar, datorită ingredientelor delicioase alese cu grijă, dar și a măiestriei cu care a fost preparată respectiva pizza iași. Și aceasta deoarece nu lipsește tocmai acel ingredient care te cucerește deîndată - un praf de dragoste - și-i dă acea savoare unică.

 

Însă de același răsfăț gastronomic te vei bucura și dacă vei comanda pizza preferată acasă ori la serviciu, indiferent de momentul din zi ales pentru a lua masa. În cel mult o oră, vei fi față în față cu acest preparat culinar clasic și modern deopotrivă, ce abia așteaptă să fie savurat. Și chiar dacă am devenit mult mai consecvenți și selectivi în mai toate privințele, considerând că gustul și calitatea primează în fața cantității, o pizza în plus nu strică niciodată. Așadar, promoția de la Mamma Mia îți oferă încă o pizza dacă ai comandat patru deja. Mai mult, prin cardul de fidelitate ai parte de noi beneficii, care se acumulează odată cu fiecare comandă plasată în restaurantele Mamma Mia sau cu livrare la domiciliu. Astfel, 10% din valoarea fiecărei comenzi ajunge pe card sub forma punctelor de fidelitate. Iar cu acestea poți plăti pe viitor mâncarea preferată.

 

Astfel, când dorești o pizza nemaipomenită, trebuie doar să încerci combinația optimă de gusturi, arome și culori de la Mamma Mia, care îți va încânta și satisface toate simțurile.